jaha...inte mycket att göra nu eller!

Kan man bli kär i någon man aldrig har träffat?

Just nu är jag hos mamma och Mats. Jag brukar åka ut hit när jag behöver finna lugnet. Jag kände igår kväll att jag surfa runt ett tag nu och behöver stänga av en stund. Jag ska jobba i morgon och jag vet att det kommer att bli sjuk mycket nu i helgen. Det är löning och månadsavslut. Och det är inte så kul. Eller det är ju ok om man tänker på att man ska vara ledig på Söndag.


Nästa vecka ska vi göra en massa på jobbet och det kommer bli kul. Nyheter och en massa fina saker kommer till butik. Till helgen ska jag bli Gudmor på riktigt till Elias.


Jag gillar vinter för att det är ganska lugnt och fint men nu vill jag ha vår. När jag är här ute hos mamma brukar jag hamna i soffan och glo ut på det här



Im still alive!


Så här tänker jag idag...

"what goes around comes arond"
Tack Mikiz

Ett trist kvitto!

För ca ett år sedan separerade jag från den kille som jag trodde var allt i livet. Nja kanske inte riktigt men han var mycket för mig och mitt liv. Han var varm och hade ett otroligt stort hjärta. Alla älskade honom och tycke att han var bra på alla sätt. Han var hade allt som jag vill att en kille ska ha. Trodde jag!


Allt slutade väldigt abrupt och konstigt, varken jag eller någon annan i min omgivning förstod vad som hade hänt.

Från en dag till en annan så allt fel.


Jag hade aldrig uppfattat att det var något tok. Frågade var det var som hänt och varför han inte längre vill vara med mig (Fan nu hänger jag verkligen ut mig själv) fick jag till svar " jag vet inte det känns konstigt och jobbigt"

Jag tyckte att svaret inte räckte och vi grät och hade oss i flera dagar.


Vi träffades hemma i vår lägenhet och bestämde hur vi skulle göra med alla saker som tv, hyra ja ni vet.

Vi tog bra beslut och var överens om allt.


Det hade gått fyra dagar sedan det tog slut och vi sågs hemma. Det var fredag och frågan kom....vad var och en skulle göra!? Jag skulle följa med min nuvarande "fru" =)

och säga hej då till några vänner. Och han skulle gå ut. Det blev ett jävla liv för att jag tyckte att det kanske var brist på respekt. Okey om man glider in på en pub och tar en öl eller två för att få se och göra något annat. Jag ni vet var jag menar. För att inte tänka så mycket.

Sagt och gjort och en stund in på kvällen fick jag ett lustigt samtal från en tjej som jag inte pratat med på ganska länge. Hon undrade om jag och han inte längre var tillsammans ch jag svarade att vi precis gjort slut men att vi bodde fortfarande bodde ihop. Hon meddelade att hon stod på en krog där han också befann sig. Och senare i samtalet frågade jag varför hon undrade detta och då sa hon att han " grisade" med en av i mina ögon sett värsta tjej.


Jag gick dit och fick se skiten själv. Inte kul men kanske bra vad vet jag.


Han gick från att vara världens bästa till världens sämsta.

Han ignorerade mig totalt. Det är första gången jag trycker upp en kille på 95 kg mot en dörr. Men jag var så arg och less. Hoppas inte nu detta får er att tro att jag är störd.

Vakterna såg vad som hände men låtsades som det regna och någon annan såg bara väldigt nöjd ut. Idag vet jag varför.


Efter mycket kraft och förhållandevist bra tålamod fick jag klart för han att det var en taxi där som väntade honom till vår gemensamma adress och att jag förväntade mig att han skulle börja packa sina saker omgående.

Fick in honom en taxi och talade om för chauffören var han skulle.


Min "fru" och jag tittade på varann och mer eller mindre skrek en massa. Det sätt som han betedde sig på och hela grejen var som klipp och skuren för en film. Allt var som en film.

Vi såg hon komma ut och prata i telefonen....hon gick mot

taxin som precis svängt runt hörnet vid banken. Jag titta på frun och sa att det inte kändes bra. Vi gick efter och det var som jag kände. Han hade bett chauffören att stanna runt hörnet för att vänta på henne. Jag gick fram till henne och sa att hon fick göra vad hon ville med honom men att han först skulle flytta ut. Men att det sen var okey. Vem vill vara tillsammans med honom.? Inte jag i varje fall.


Bla bla... . Han blev arg och sprang ur bilen och jag fick betala den för att sedan gå hem med min fru. HON gick hela vägen framför oss och pratade i telefonen och jag försökte ringa honom. Det var upptaget hela tiden. Väl uppe på söder kommer han springande fram till henne och

går in på ett en bar för att hämta mat. Vi stod kvar utanför bara för att se vad som skulle hända sen. Dom gick hem till henne.


Vi gick hem till mig för att vara arga och för att vänta hem den gigantiska idioten.


Han kom hem på morgonen och en stund senare kom det men lastbli och två flyttkillar.

Nu skulle det ut. Men riktigt så blev det inte. Om jag skulle skriva allt det skulle det ta hela natten.


Jag fick inga pengar varken för en tv som vi köpte och inte heller pengar för hyra mm.


Ett år har nu gått och han har inte kunnat samarbeta med mig för fem öre. Han har inte kunnat hälsa på mig eller min omgivning. En kväll i januari fick jag veta han tagit kontakt med en av mina systar. Han var onykter och ledsen. Jag vet inte vad som har hänt men synden straffar sig sig själv.


Skulle det verkligen ta ett år för att få en ursäkt?

Bara för att man blir singel och känner sig ensam?

"jag ber om ursäkt" mm man för vad då?

Okej bättre sent än aldrig. Frågan är bara om det räckte så eller om det finns mer man kan städa upp efter sig?


Tjejen i fråga har jag inte mycket att säga. Om hon bara kunde ha väntat lite med att kliva på så kanske det hade fungerat bättre i mitt och hans samarbete. Eller han kanske kunde ha bett henne om det. Hon stoppade mig för någon helg sedan och var ledsen och frågade om det hade varit samma för mig..... Att gå från att vara den bästa till den sämsta?


Jag vet sanningen och det har jag gjort länge nu. Jag har klarat mig alldeles utmärkt utan honom och har ett större liv än jag någonsin skulle ha haft med honom. Det var längesedan smärtan var över.


Ett fett trist kvitto på all skit är att jag inte vågar lita på någon och inte heller vågar satsa på något.


Ett kvitto som jag nu river och slänger!

Im still alive


07:40 = tåg= död!

Fy farao vad trist läge. Det är hur dyrt som helst att bo i Uppsala. Jag kommer fan inte att kunna bo mer än på 16 kvm.....nej jag bara skojar. Men att hitta något som inte är så slitet är ganska svårt.

Jag kommer kanske att bo i det där lilla rummet. Jag skulle nu när jag sett det kalla det för lägenhet.

Men bara tills det att jag hittat något annat vill säga. Hur det är att bo i Uppsala vet jag inte men det kommer nog att bli bra ska ni se.


Vad händer i veckan då?

Jo jag ska på BC möte i S-holm och sedan blir det mer jobb. När ska jag få vara ledig i några dagar?. Skulle vara så skönt att bara ligga i sängen och inte göra ett skit. I slutet på månaden blir det mycket rent privat och mycket på jobbet också.

Blabla....


Åka tåg var det ja.....ögongodis....men ibland är det inte ögongodis utan bara en massa människor som är arga för att dom fått fel platser och nu är det lov och ännu mer skit. Men jag är i varje fall på väg hem nu och tåget har gått i tid vilket förvånar mig. Okey nu orkar jag inte skriva mer är så trött.


Fan vad jag inte kunde sova inatt. Jag fattar inte varför. Jag måste vara sjukt stressad för jag vaknade runt 3 och var så jävla svettig. Jag kommer inte ihåg att jag drömt något men jag fick byta plats i sängen. Jag kolla på film innan jag somnade men det var inte någon jobbig film utan värsta roliga filmen för farao. Bara för det kommer jag inte ihåg vad den heter. När jag sett filmen bestämde jag mig ännu mer att jag aldrig ska gifta mig. Har alltid sagt att det inte riktigt har någon större betydelse för förhållandet.

För övrigt har jag kommit fram till att jag vill ha en kille som inte funderar så mycket utan bara vill leva. En lugn och harmonisk snubbe med båda fötterna på jorden. Han tar allt som det kommer och gör inte så stora grej av allt. Så vad du ser är vad du får!


Ska jag skriva en ny kontaktannons kanske? Nu när jag vet lite mer? Per vad säger du om det?

Kanske har ändrat mig lite angående ålder och utseende! Ska fundera.


Ser att ni läser.........=)


fan jag som hade tänkt att skriva om det "Trista Kvittot" jag vill gärna göra det för att det är både sjukt och ironiskt. Roligt så här ett år senare. Men lite jobbigt också. Det är bara det att jag inte längre vågar skriva som förr och detta endast för att jag inte vet vilka som läser. En till fundering...kanske måste fixa en ny blogg.


Im still alive



Söndag!

God morgon!


Nu är jag på väg igen. MOT UPPSALA!


Igår var det en sjukt jobbig dag i Uppsala. Det var barnbidrag och slutet på ett sportlov.

Först var det lite folk och sedan vart det hur mycket som helst och jag stod där med en helt ny tjej.

Det gick fint.


Nu börjar jag verkligen att bli trött. Känner att kroppen bara vill sova och hjärnan skriker om att få sluta tänka en stund.


I mitt huvud nu:


matlådor

sova

räkningar

Tågtider

Tid

löner

En kärlek

scheman

budget

försäljning

Snittköp

semestrar

Uppsala

Gävle

tvätta

kroppen 2009

Ögongodis

En kram

mamma

lägenhet

att bli 25

fan jag skulle kunna skriva hur mycket som helst men det skulle bli ganska tråkigt att läsa ju.


Jaha när i helvete kommer sommaren då? Tycker farao att det är bra nu, vi behöver inte mer snö. Kul för dom barn som har sportlov nu till veckan. I min familj har man inte varit intresserad av vintersporter inte jag heller. Jag föredrar sommar och sol. Gärna en solstol och en 35-40 grader varmt. Då trivs jag.


Ska kolla på en väldigt liten lägenhet idag. Eller ett rum kanske jag ska säga. Jag vet faktiskt inte vad jag ska kalla det. Det är ett rum på 16 kvm med egen ingång. Egen toalett och dusch och ett litet pentry. Det som lockar mig är en halv trapp med egen uteplats. Det är inte riktigt färdigt ännu. Bygget pågrår fortfarande och jag vill om jag verkligen kan bo så litet. Jag har bott på 56 kvm själv och tror att jag kanske kan uppleva det jävligt jobbigt och trångt. Men vi får se, det är bara för en tid och man har ju bott sämre.


Nä nu ska jag kliva av men vi ses och hörs....





Im still alive

Barnens Bloggar och Ögongodis

ag och min "fru" var en sväng på stan. Ni vet.... strossa omkring och gjorde inget.

Vi bestämde oss för att gå till HELT ENKELT och en kopp vin. Vi hade det så mysigt och vi pratade en massa och det behövdes. Det märks så tydligt att jag och frugan varit ifrån varann ett par dagar för det finns så mycket som måste ut.

En av HELT ENKELTS bartendrar ska ha en stor ros för sitt finna sätt. Jag kommer ihåg att jag och Sara varit där förr och haft turen att träffa en av de bästa.

Blabla vi hamnade till slut på Bocken för att äta. Lilla Lotta gjorde sin finalkväll där så stället var givet.



Jag kunde fan inte sova inatt och jag fattade varför. Sedan jag började i Uppsala har jag sovit som ett barn. Kan inte dagen efter komma ihåg när jag somnat för att det går så fort. Kom ihåg att jag för några månader sedan hade svårt att sova....jag kanske är lite stressad vad vet jag.



Läste någonstans att det finns föräldrar som är så bedrövade över att sina barn bloggar. Men varför?

Jag menar det kan ju vara ett sätt för dom att få ur sig saker och ting.... kanske ett sätt att få lite mer uppmärksamhet?

" min dotter gör inget hemma...det är bara den där jävla bloggen hela tiden"

Min tanke...låt dom vara ifred. Kan förstå om det är så att dom använder bloggen till att skriva en massa skit om föräldrarna och att detta är frustrerande. Men läs barnens bloggar och då finns det ju plötsligt ett sätt för dig att ta upp detta som barnet inte vågar/ kan ta upp med dig...face to face ni vet.

Jag vet att jag inte har barn och kanske inte ska tala om hur ni ska göra. Sorry om jag kliver er på tårna. Men det jag läste gjorde min upprörd och lite less på oss "vuxna"


Fan vad jag skriver en massa skit skulle jag tro! Men det bjuder jag på.



Ett trist Kvitto skulle jag skriva om men känner att jag återkommer med det när jag vet hur jag ska lägga upp det hela.


Att åka tåg kan ha fördelar har jag upptäckt. Man kan hitta Ögongodis varje morgon.

Det förgyller dagen på något sätt.


Im still alive

Svårt att sova bara så där!

MEN JAG SKA FÖRSÖKA I VARJE FALL.

Go natt alla som tittar förbi...



yes im still alive

Jaha....

Här kommer bilder i från helgen!  Vi hade hur kul som hels ...jaja utom en sak..men detta kan vi ta imorgon. Ett trist kvitto på ett tidigare liv kan man säga.

 



sorry men jag måste sova nu... tack Sara för ikväll

188 sökande och en sur tågtant!

Glitter i Uppsala sökte en tjej/kille till en tjänst på 20 timmar i V  och vi fick in 188 st CV.
helt otroligt skulle jag vilja säga.

Helt skut kul men jävligt tufft att välja en av alla dessa. Åtta gick vidare och nu är det klart.
En tjej som jag tor komer att bli super glittrig säljare. kommer att bli kul att börja om men också hilma tråkigt att en ska gå. Kommer att skana henne.
 
det var inte lätt att ringa alla dessa som inte fick jobbet. Jag antar att man kommer in i detta senare. Just detta med att leverera tråkiga beslut. Men nu är det gjort!


Gud vad jag längtar till helgen. Ska bli så skönt att sova lite och bara döda tid. För det kommer jag att göra.

Pratade med en person idag som jag träffade ett tag sedan bara för att kolla att allt var ok. och det kändes jättebar att han var på G. =) vill ju inte att någon ska vara arg och less.

Fick tillbaka min dator som varit trasig. Kände mig nästan naken utan den. SKÖÖNT!

Annat kul som är på G är att syrran kommmer hem från Norge imorgon så på lördag blir hela familjen ute på stan. ;) Bättre kan det inte bli!

Annars då?
Kul att se att ni lever!

Vill också passa på att ge en STOR DÖD ROS till den trötta och jävligt störiga tågtanten på Ett av SJs X2000 idag!
Bara för att du vaknat på fel sida och har en taskig dag innebär inte detta att du kan säga vad du vill och ännu mindre göra vad du vill. Vi är en del av din LÖN för i helvete. Kanske ska ta Upptåget nästa gång!
Man kommer inte bara sent utan man ska ha ett helvete med tågtanter också.
Fuck it!



Im still alive!

I mina öron just nu!






and i miss ya...

´Vad ska man säga?

Ja kära vänner! Livet är fan najs många gånger.
Idag har jag haft otroligt många fina samtal med många människor.

Jag försöker hitta en ny glitter tjej på jobbet och det är inte så lätt det inte.
Att jag har höga krav på mycket är så sant men idetta läge är det ännu mer krav tror jag.

Nu ska jag bara ta ett beslut också........ajaj
hjärtat har jag men modet vet jag fan inte om jag har!?


Nu vill jag bara hitta en lägenhet i Uppsala så jag kan få sova lite mer. är sjukt trött när jag kommer hem och skanar mitt liv lite så och då.  Saknar mycket!

att det snart ska bli en ledig helg ser jag fram emot  och jag ska gå ut på lärdag. lillebror fyller 20 år! =)
kommer att bli jättekul. hoppas bara inte vi går till slick....eller jag vet inte det kanske är bättre där än på Goya... vem vet!


Jaja inte många dagar kvar nu.
Måste nog hälsa på min gudson också....börjar bli dax.
Barn ger mig så mycket....det är så lätt med dom. skriker inte och bråkar inte på mig! ;)


Im still alive!

kram kram

helt galen kille...sååå grym



 !!!!!!

En grym låt...gåt tungt på min Bose


Många läsare...

men ingen som vågar skriva något.  =)

Alla har glömt!

jaja just det...jag hörde den här killen på tv igår.

Fy fan vad tårar det var...så bra. så mycket smärtaa.

Freddie Wadling - Alla har glömt



 

Vaken!?

Tänk vad less jag blir. Kommer hem en kl 20:30 på en lördag kväll. Jag slutar kl 17,00 men tåget går inte så bra en lördag. Det går ett kl 17:06 och detta hinner jag inte på uten får vänta till 19:07. Tråkigt som fan.
Jag har ändå jobbat som en tok och snittat 5 timmar per natt typ hela vackan och skulle bara sova.
Satte mig i siffan och på 15 minuter sov jag. 

22.30 fick jag besök av min älskade lilla syster. Var i säng till 23...
Jag nu kommer det.....Tänk vad jävla less jag blir. Jag vakna kl 07.30! jag vill har sovmorgon man det verkar inte kroppen vara inställd på. Vad fan gör man på söndag morgon?


jaja jag har en del att göra i varje fall. Sådant jag inte hinner i veckorna .
Jag lovar att jag inte kommer att göra hälften vad det. Som vanligt.

Städa
ta reda på alla kläder överallt.
Laga mat för det har jag inte gjört på jävligt länge. =( och jag tycker att det är ganska kul. ( ännu ett tecken på tant?)


Jag vill gärna åka till mamma och hälsa på.....jaja vi får väl se vad som händer!

Im still alive

Utgång igår!

mmm...
Fan vad trött jag är. Jag var på goya en sväng igår och fy vad trist det var.

Varför kan inte Gävle ha något annt ställe att gå till. Vill ju inte gå på slick!

mm jag vet att detta kanske låter knasigt men jag känner mig lite som en tant där.
men va fan. jaja

nu är det inte långt kvar av dagen och jag ska bara åka hem och sova.

trist inlägg. men jag skrev ivarje fall.

Im still alive

En ny blogg kanske!

Vad är det med folk som är tokiga i REA! Hela dagen har folk tjatat om rea. Men vi har inte längre rea.

Tack gode gud för det. =) det blir så rörigt. Allt ligger hur som hels på två röda.

Fredag kväll på tåget är alltid lika roligt. En massa folk i bistron och nu är det inte kaffe som gäller utan öl och en massa vin. Faktiskt riktigt trevligt. Alla är så trevliga. Tänk vad glad alla blir över att få ta helg. Det är sjukt stora kontraster. Måndag och sedan en fredag. Måndag sitter alla och tänker " helvetes jävla sj" eller " nu är det bara 5 dagar kvar till helgen."

Ja ni vet! Så är det för mig också. Men jag kan ibland ha turen att vara ledig i veckan. Nu vart det inte så denna v men jag blir ledig på söndag. Mmm va najs.

Vad händer i helgen då? För mig inte ett skit mer än att sova och jobba. Nä nu ljuger ja!

Nu ska jag på en tokig middag. Hos familjen Persson. Alltid lika intressant. Vem kommer att dra de smartaste ämnet för kvällen? Vem kommer att bli mest onykter? Och vad händer sedan?

Det är nämligen så att det sker alltid en massa korkade och intressanta diskussioner. Och ibland händer det att någon blir sur och till och med kan gå hem. Men sedan skrattar man bara åt detta.

Var ska ni göra?


Kul att se att ni hänger kvar!


Dagens fundering. Varför har jag sådan jävla otur med allt elektriskt.

Min dator hade gått sönder så jag har lämnat in den....

Min Bose stereo har också kajkat ur? Varför jag?


Fan jag skulle vilja byta blogg......känner att jag inte längre kan skriva vad jag vill.

Så vansinnigt mega tråkigt!

Im still alive.


Livet fram till idag

Några dagar sjuk och faktiskt riktigt jävla sjuk,

Jag låg hemma och sov i tre dagar.. Mer eller mindre i varje fall.

I lördags hände det en mycket märklig sak. Men det ska jag inte gå in på nu. Av erfarenhet vet jag att det bara blir fel.

För en vecka sedan drog jag till Göteborg för utbildning och det var najs. Skulle träffa en annan Glitter tjej från Falun på hotellet. Väldigt intressant får jag lov att säga. Man tror alltid att man är så ensam i sin lilla värld om att saker å ting kan gå fel. Man undrar om man får göra si och så. Men tänker ofta att nu går det å helvete. Men ack så fel man kan ha. JAG ÄR INTE ENSAM! I och för sig visste jag ju detta från början. Men jag träffade någon som var lika ny som mig och vi delade med oss av en massa bra och dåliga saker. Mina stämband gjorde ont när jag skulle sova för att jag pratat så mycket.


På kvällskvisten dag där på satt jag på tågen igen och skulle bara åka tåg i 5 timmar och 45 minuter. När jag kom till Västerås var jag tvungen att hoppa av tåget för lite "friskluft". det var en unge som var lite lätt vild om jag säger så. Hon sprang fram och tillbaka i säkert två timmar. Hon kunde inte sitta ner. Hon var så där runt 8 år och som en virvelvind..

Jag kunde inte låta bli att titta på folk.. Så sjukt kul när dom somnar och hakan faller ner i en dräglande position...kul...


Det händer saker hela tiden...inte en lugn stund kan jag säga.

Omhäng på jobbet och inte ett lite omhäng. Allt ska flyttas och det är ju kul men det är mycket att göra ändå. Jag gillar mitt ny jobb. Mycket saker kunde ju gå bättre än vad det gör.

Man tror att det ska bli lugnare men det blir det inte. Jag längtar tills jag kan vara ledig. Jag har ju semester kvar att ta ut men vet inte ännu om jag kan ta ut det. =(

I det övriga livet kan jag säga att allt stilll. Jag hinner knappt träffa mamma och pappa o alla andra.

Mamma kom in på jobbet i måndags och hälsade på. Gud vad långt hår du fått gapade hon.

Jag kommer inte ihåg när jag såg henne sist.

Bella och Camilla är det säker två månade sedan jag såg.

Ja det är många jag inte ens hinner att ringa men det kommer att bli bättre.

Det vet jag.

Det här med killar/män/pojkar =) skiter jag i tror jag. Känns som om jag inte fixar det.

I våras träffade jag en kille när jag trodde att det inte fanns en ända normal kille i världen.

Han sa att dom bra killarna fanns men att det bara var sällsynta. Jaja det gick som det gick med honom. Men han sa så i varje fall.

Visst fan har jag upptäckt detta. Att dom är svåra att hitta på liksom. Vad fan finns dom då?

Om dom nu finns? Kanske måste höra av mig till honom och höra var fan jag kan hitta dom. Han kan säkert ge mig ett tips. Ska förklara mer om detta när jag funderat lite.


Yes! Im still alive!


RSS 2.0