En kärleksförklaring.

Världen känns kanske kallare idag. Men oroa er inte. Tro. Jag kommer att älska er. Jag kommer att bära er genom allt. Kommer aldrig låta er falla. Tro.

Tänk inte på det förflutna, oroa er inte för framtiden, lev i nuet. För så länge det kommer en ny dag kommer också en ny väg. Tro mig! Vi kommer att älska varandra. Vi kommer att bära varandra genom allt. Jag älskar er!

                                                                                                  



         
















En iphone , sony ericsson x10 eller kanske sony ericsson x10 mini?

Varför måste det alltid vara så bra väder när jag jobbar och dåligt när jag är ledig? Jag vaknade ganska tidigt idag och det var sjukt fint väder men sedan drog det ihop sig. Det regnar ju inte men det är inte direkt sol som jag vill ha. :( Jag var ner till jobbet och stod och funderade på om jag kanske inte skulle jobba istället. Kan ju fixa lite nu så har jag gjort en del i förväg. Men nja... jag gick hem. Nu sitter jag ute och funderar på vad jag ska hitta på. Jag gjorde inte ett skit igår så något måste jag göra idag! Frågan är bara vad! Jag har en så där dag då man både vill och inte vill göra något. Jag borde fixa lite med alla papper som ligger under min säng men det är för tråkigt, sedan skulle jag behöva ringa hit och dit men det orkar jag inte. Å andra sidan skulle jag sova bättre om jag fixa lite med detta. Bla bla! Sedan skulle jag vilja åka hem till Gävle.

Imorgon ska jag fixa en ny telefon... det är också en fråga... vad ska jag ha för telefon?

En iphone , sony ericsson x10 eller kanske sony ericsson x10 mini? Ahh! Fan jag vet inte men en ny telefon måste jag ha för min är nästan död och människor runt om mig blir arga för att det inte går att få tag i mig. :) Det jag vill ha nu är mat och en kram!

Im still alive :)



Fy farao vad jag saknar dig gumman ... inte många dagar kvar nu! :)


RSS 2.0