Värme, blod, svett och tårar.

Stopp,  stopp och stopp.

Nu har jag kraschat-landat hemma oss mamma och Mats.
Fredagen var bra men det var en massa stress och det har väl varit det för långt tid nu.

Ringde mammsen och fråga om hon kunde köra ut mig till skogen?!
Jag har legat vid öppna spisen med Hunter (hunden) och bara varit. Jag å Hunter har lekt i snön och det är så jäkla skönt med tyst kärlek.
Nu är det inte långt tig kvar till jag ska ha semester och jag ser fram emot det kan jag säga.

Ett stort konstaterande är att jag saknar mitt hem, min familj och mina vänner. Och Gävle faktiskt! Det är så svårt att få ett normalt liv där jag bor nu.
Just för att det är så enkelt att gå och jobba när man är ledig. Det skulle jag kanske göra ändå om jag bodde och jobba i Gävle, MEN här känner jag en del folk och kanske skulle tänka att jag faktiskt kan göra något annat än jobba! J Man skall komma ihåg att jag älskar mitt jobb och tycker att det är så kul men nu har det varit lite mycket.

Hoppas på att Bella och Lotta kan komma till mig nästa vecka även om dom inte kan samtidigt.

Syskonkärlek
Värme, blod, svett och tårar.
Utan er,  Lotta ,Bella, Mikiz och Chrille skulle jag inte vara jag.

Jag älskar er!

 

 


Maktlösheten!

Maktlöshet! Vad i helvete är det? Kan man känna det över att en kaffe hunnit svalna, eller att tvätten aldrig blir torr? Vad farao vet jag! Men en sak vet jag, jag vet inte vart jag ska ta vägen!

Jag har kämpat och kämpat sååå jävla länge nu och det blir fan inte bra. Nja ibland blir det bra och andra gånger inte.

Jag har jobbat som en tok alldeles för länge. För en tid sedan fick jag veta att en ny butik skulle öppna i Uppsala. JOBBAT SOM EN TOK JAPP! KUL? JAPP! Men nu börjar mina krafter att ta slut. Jag har läst Cv och det var väldigt många som sökte kan jag säga, haft intervjuer,scheman samt en JÄTTE stor beställning, Trött... Men kul...

Vad fan ville jag komma med detta nu då? Det kommer jag inte ens ihåg!!!

Maktlöshet? Prata just med D och vi snacka om att bli gammal, och jag sa just att jag var närmre 30 än 20 och det skrattades en stund men sedan kom det som en smäll på käften! Smack! Vad fan det är ju så ju! Men det gör inget... det bjuder jag på! :) lugnat ner mig nu:)

Maktlöshet? Vad fan gör man när man vill att en annan människa ska må bra och man gör vad man kan? Och det ändå inte blir bra? Jag menar att jag är som mest lycklig när andra mår bra, framför allt dom jag håller kär!

Maktlöshet? Ni känner väl mig vid denna tidpunkt, lite skoj måste det bli,, men det är inte alldeles säkert att det 100 % skoj för mig ;)! Men jag krigar fortfarande på mornarna, med mig själv och helvetes garderoben som inte finns( Mina kläder ligger nämligen i lådor) man är ju inte 19 längre! Ser ju så kul ut! :)

Kalla det vad ni vill...åldersmässiga kriser! Ja kanske! Ni skrattar säkert Men det bjuder jag på.;)

Maktlöshet? Kaffet är slut och jag får kramas med kudden igen! :)

Maktlöshet? Makten är kärlekslös, kärleken är aldrig maktlös

Vad fan...nu ska lilla johanna sova! Å mikiz hör av dig!

Yes Im still alive!

 

 

 

 


RSS 2.0