Förföljt mig en längre tid



Hitta en rolig bild på mig och min vän...vet inte riktigt vad vi ville visa medd detta!?



Vilken vecka! 

 

Jag jobba måndag..

På tidagen var jag på möte i stockholm som bjöd på lite smått och gott. Utbildningen i arbetsrätt

gav mig faktiskt mycket kött på benen. Onsdag var jag in på jobbet i någon timma sedan for jag till Gävle för att hänga med systrarna. Det var jätte mysigt. Jag var hem till M och B och åt mat. Jaja L var ju också där. Sedan åkte jag tillbaka till Uppsala på tordag kväll för att ladda iför helgen. Jag hade en så kallad ”svinvecka” och detta innebär att jobba helg.

 Tok bra med folk och så inventeringen så skall ske på måndag. Vi skulle börja lite lätt med lager och det var ju inte det lättaste när man hade hur mycket folk som helst. Lördag lika där.....

och nu är söndagen här och jag ska jobba. Är ganska trött men jag har varit hemma hela helgen och tagit den lugnt. Lite tragiskt så där har jag betalat mina räkningar och lagat mat...bra mat!

Tvättat upp allt efter semestern har jag också gjort. Fixat det mesta inför kommande vecka.

 

Någon fick mig att börja tänka träning igen så det måste bli av denna vecka har jag bestämt.

 För ett tag sedan hamnade jag i en ganska interssant diskussion om ytlighet. Jag påstår mig inte vara ytlig. Men en annan tyckter det. ( vilket kan ha varit en skämt) Personen ifråga tyckte att det var ganska ytligt att arbeta på Glitter då det bara handlade om att se bra ut.(finns mycket mer där emellan)

Nu har det förföljt mig en längre tid och jag har kommit fram stenhårttill att jag inte är det minsta ytlig. Kanske fåfäng. Eller vänta... jag kan gå ut utan att kladda på en massa smink. Det finns dagar då jag går till jobbet utan att sminka mig. Om jag fick bestämma skulle jag gå runt i mina skönaste jeans varje dag och en mysig tröja och allra helst en mössa. Men jag måste anpassa mig lite.
Äh jag skulle kunna skriva en massa om det här men det spelar ingen roll för jag vet att jag inte är ytlig och det är kanske svårt att förstå.

Om man plockar man ner ordet fåfäng och ytlig kommer vi till samma sak!?
I can´t stand still =) 



Im still alive!

 

 

 


Sommar....är den redan slut? =(






Jag vill att det ska vara sommar å varmt....Den kommer allt tillbaka, men den känns långt bort nu.




Im still alive! ;)


Kanske bara musik nu...






 


Give it to Me Right by Melanie Fiona

 Melanie Fiona....i mina öron just nu...

Hela skivann är bra..

Jag lyssnar fan imig på allt ja! ja nästan då!



Åhh måndag



Hur många måndagar börjar bra? Idag är det i varje fall en måndag som startat bra. Solen har vaknat på samma sida som jag. Stålande!


Blir en massa jobb idag och jag hoppas att jag hinner med allt jag ska göra idag. Ja man vet ju inte vad dagen har att bjuda på.


I fredags, på kvällen någon gång så fick jag ett sms från en person jag inte känner. En han som vägrar att ge sig.. han ringer och smsar och jag vet inte vem hen är. Skit läskig. Han vet vad jag bor och nästa vart jag jobbar. Mitt namn var ju inte så svårt att ta reda på. Ja ja jag hoppas att det blir tyst idag.


Kan ju poängtera att jag inte delar ut mitt nr till höger och vänster.


Mycket märkligt måste jag säga...


ja... lustigast var ju ändå att han skickade en bild på sig själv =)



I miss you!


Mysigt värre!





Idag har det verkligen varit en sådan där dag då man hade stannat i sängen.

Men det har jag så klart inte gjort. Var till Gävle idag men bara en snabbis. Jag och en vän åkte till Hemligbyberget för att bara vara en stund. Vi köpte med oss mat och gick upp och satte oss på berget,, om man nu verkligen kan kalla det för berg!? =) mysigt värre.


Väl hemma var jag redo för sängen men drog på mig träningskorna. Kan ju inte vara inne om det är fint väder. Man vet ju inte...det kan ju var ett tag tills att man ser den igen. Jag ser ju aldrig solen när jag jobbar. =) hur som helst så har jag funnit en nytt litet café. Där kommer det nog bli en hel del kaffe skulle jag tro. Ska dra med S dit. Ett sådant där ställe man kan gå till på morgonen utan att bry sig om hur man se ut. Det tackar jag för! =)


Nu ska jag köra en varmakoppen i soffan. Kanske till och med tända ljus i det ny höstmörkret.



Yes! Im Still Alive!



åhh!

Idag är man så där liten igen!


Vill bara ligga i sängen och hoppas att någon sak komma med en kopp kaffe och tycka synd om mig. =(


Mår som man förtjänar så att säga. Men det går över snart. Nu skall jag åka till Gävle en sväng och jag hoppas att jag kommer att hinna med alla. Jag vill alltid träffa så många som möjligt och jag vet att det blir svår.


Jag var ut igår med S och det var trevligt även om jag mer eller mindre tvinga henne att gå på ställen hon inte vill gå på.


Skön..


Verkligheten.







Jag, Bella och Camilla Köpenhamn 

 

På bryggan hemma hos mamma.



kul...och kul..bara kul!


Mina gobitar! Jag blir så glad när jag ser dessa två!             



inte bästa bilden men ett fint minne!

Semestern är över och den har varit super härlig. Jag är så glad att jag haka på till Malmö. Det var så kul och så jäkla mysigt att bara vara. Det är inte ofta jag bara är...eller jo det har bilvit mer nu på sistone och jag älskar det. Sedan har jag varit mycket hemma i Gävle. Jag har saknat min familj sjuk mycket och nu känns det väldigt tomt och tyst. Blabla jag och min fanilj! =) äh jag är stolt över dom. Det blev inte riktigt som jag önskat under semestern men jag fick i varje fall ligga på bryggan och läsa böcker och klämma en och annan öl i det tysta. =)


Tillbaka till verkligheten nu alltså...

Jag ska faktiskt gå till jobbet idag fast jag är ledig. Men bara för en stund. Det känns kul att vara tillbaka på jobbet men det är sååå mycket att göra. Jag fått en ny fin butik och jag vet att vi måste ligga lite högre än tidigare och jag skall visa dom att det går.

Jag går in och kör någon timme på kontoret och lite på golvet så har jag gjort något av tiden idag. Det är lördag och vädret är ju så där men det är ganska mysigt det också. Sedan vet jag inte vad som händer faktiskt.


Det känns verkligen att hösten är här. Men jag vill ha en solig höst, ni vet en sådan där höst när man kan sitta ute i någon park och äta oliver direkt ur burken. Mikiz du vet vad jag menar!


Äh nu ska jag gå till jobbet.



RSS 2.0