Fy farao alltså!

Fy farao! Det borde vara strängt tokförbjudet att jobba Lördag och söndag.Okej jag förstår att ma vill handla även dessa dagar men jag borde inte jobba idag känner jag. Inte kul när klockan ringer 07: 00 en lördag och det bara är massa barnprogram på tv. Men det lustiga är att om jag skulle vara ledig skulle jag förmodligen ha vaknat vid 08:00 ändå.

Nu ska ner på jobbet och köra på....nya utmaningar väntar nämligen snart och det är med blandade känslor jag
tar utmaningen. Men jag vet att jag kan allt om jag måste. Så de så! =) bättre än så här blev inte ett inlägg en lördags morgon.

Semester snart? IM STILL ALIVE

 Hos mamma, där hittar man mig på min semester.

 dock badar jag inte...jo men det är j**ligt varmt.

 Snart så.... bara ett tag till!


Inte helt rätt kanske!

Jag läste ett gammalt inlägg som jag skrev en gång( två år sedan) när jag slog vad med en person. Vi slog vad om att jag skulle skriva en kontaktannons. Nu när jag läst det kommer jag bara fram till att allt det där stämmer inte....tanken var att skriva vad jag inte söker för att då faller ju det mesta av det dåliga bort automatiskt. Hur som jag skratta så jag fick ont i magen.

 

Jag vill ju ha en hund för farao...inte nu kanske men senare. Och vad det gäller rakvatten kan det ändå vara ok. Dock inte för mycket! Kan också tänka mig någon över 30...ja kanske 33.

 

Well...här kommer annonsen så att ni förstår lite mer. Helt stört!

Hej! Jag är en tjej på 24 år och lite lätt hyperaktiv. Är oftast snäll och glad och har huvudet upp och fötterna ner som man säger. Jag skulle vilja påstå att jag är en helt vanlig människa. Ser helt vanlig ut, som en i mängden skulle jag tro.

Jag söker kille som inte är under 25 år för då har du inte lekt färdigt. Och du skall heller inte vara över 30 år då du förmodligen är skadad av ett tidigare "liv" eller så är du sjukt stressad över barn och familj. Du får inte vara sur och bitter som människa. Helst aldrig arg alls faktiskt.

Har du störda alkoholvanor kan du sluta läsa nu, lika om du knarkar/röker annat skit. Ser helst att du inte använder rakvatten för jag mår så dålig av det. Du får inte vara en sådan som inte tränar. Du får inte vara snål och och inte heller ha köpvansinne för det är lika med tråkig framtid.

Om ditt ex har silikonbröst kan du ge upp här och nu, jag bara två ärtor till bröst.
Du får inte vara bilmekaniker eller hockeyspelare för då är du skitig och luktar skit. Ser helst att du inte lyssnar på dansband du får heller inte vara någon som äter kattmat t.ex pölsa eller fiskpinnar.

Om du tycker om hundar och katter och gärna vill ha djur behöver du inte höra av dig!
Om du tycker att du är den jag söker hör gärna av dig.
Men hoppas inte på för mycket.!

Hihi ja så blev den ...Im still alive



hoho!

jaja....men är så trött att jag inte orkar ....nej inget kommer ut ur skallen ..

jag tar det sen........

liten stuga...

Tack och lov för ”min” lilla stuga på landet.

Nu fattas det bara en hund att ta med sig i morgon.

Ja kalla det tantvarning om ni vill... men ja! Jag är hemma ikväll och detta bara för att jag jobbat 14 dagar i rad nu. Nej kanske inte bara det. Jag tycker att det är kul att gå ut men börjar bli lite less på det nu. Dom som känner mig vet att jag är världsmästare på att ladda kaffebryggaren innan jag går och lägger mig, för att det är så nice att vakna till doften. Såå nu är detta gjort och jag kommer att få den bästa morgonen på himla länge, behöver inte jobb i morgon. =)

Ännu en tantvarning grej... nej den tar vi en annan gång.
Men jag ska ut på en långis imorgon. Ska bli så skönt. Synd bara att jag tappade den en gummi grejen på mina hörlurar idag. Den är ju viktig!

Jaja jag skriver ju bara skit när jag är trött...kanske inte ens kan stava..jodå Patrik...jag mår bara fint...det vet du ju. Det är ju det folk vill ha...ja att kunna gotta sig du vet. ;)

jag kankse skulle åkt hem till mamma ändå...det är så skönt där!



ag vill ha en till sommar med lilla fröken Belen tack! Riktig kärlek det!


tillfälligt ur funktion!!!

Gud va saker och ting aldrig blir som man tänkt sig.


Är det inte jobbigt när man har en klar bild över hur allt ska vara och så blir det inte så.
Man kanske inte ska förvänta sig något och inte heller drömma.

I dag kommer jag att vara som en zombie och det är bara för att jag är tillfälligt ur funktion och kommer att ersättas av en människa som ser ut som mig. Dock kommer inte denna vara lika vaken som jag brukar va =)
fan man borde vara lite mer happy idag...LÖN JU!

Jag är ganska glad än då....Im still alive                  


Järnvilja!

Fy fan.... jag har sovit tungt kan man säga. Eller jag kanske har varit spänd för det känns som om någon har slagit mig i timmar. Framför allt på magen och axlarna, det gör ont och jag har vaknat med huvudvärken delux 2010.

Nu fixar jag matlåda!? 07:15! Det tycker jag är anmärkningsvärt.

Försöker att vara ekonomisk...och det går ju bra ju. Vad som ska gå ännu bättre idag är försäljningen på jobbet, jag ska jävlar i mig ta det här. Funderar på hur man kan göra men detta kommer jag ju naturligtvis inte avslöja här. ”Järnvilja” kan man säga. För jag tror nämligen att om man vill något tillräckligt mycket så går det. Tror man och tänker positivt så går det. ( Nu känner jag efter på vad jag skrev)

Neej så är det inte för då skulle jag ha fått som jag ville för längesedan. I mångt och mycket,
te x skulle inte Angelina Jolie var så in i helvete snygg.

Im still alive

 

 


hoho!!

Jag var på bio för en stund sedan....

 

Jag tänkte att jag skulle göra något kul....

 

Jag såg ”Har du hört rycktet om Morgans”..................

 

Rolig men ack så mycket kärlek det var... och man kunde ju inte ha placerat mig bättre.

Jag hamna emellan två par..

Kan man få alla svar igenom internet?

 Ska sov nu...Im still alive


Andras olycka! =)

Vedranas förtjänst.

Folk som gottar sig i andras olycka. Jja det finns faktiskt sådana människor men det finns väl människor för allt. ?

Vad är bloggandet? Vad handlar det om!?

Jag kan ju välja att skriva om allt eller bara om mode, kanske bara om miljö.

Nej nej jag skriver bara om det som faller mig in just nu. Jag skriver bara om det som snurrar i mitt huvud. Lite som en dagbok, jag kanske bjuder på sådant som du ändå inte är intresserad av. Vad farao... Jag ska Vedrana.

Såg en sådan här jävla ”romatisk drama” film igår när jag skulle sova. INTE BRA! Vad i helvete!

Kunde ju inte sova för jag var såå förbanad. Förbanad var jag över att man skapar drömvärldar i alla samanhang och att jag faktiskt är singel.

I detta fall handlade det om en svart tjej och en vit kille. Tjejen var rik och mycket beläst och såg sjukt bra ut. Killen jobbade som trägårdsmästare och tillhörde inte eliten så att säga. Förbjuden kärlek ni vet. ( detta inlägg får ju mig att framstå som desperat och patetisk men det bjuder jag på )

jaja det var så perfekt, allt var såå perfekt att jag börja må illa.

Jag fick plötsligt ännu en möjlighet att fundera på om det var min ”nya” runda mage som gör att jag inte träffar någon, kanske jag jobbar för mycket.? Eller kan det vara så att jag bara träffar fel killar. Fel killar menar jag inte killar som lever ”farligt” utan killar som över en natt inte längre är intresserade.

 

Nu hoppas jag att det finns någon som kan gotta sig lite i detta, =) men det bjuder jag på.

Är ju ganska kul ännu...eller huur?

 

Im still alive....Vedrana!


RSS 2.0