Im alive! =)



Gud vad längesedan...

Jag vet att jag är skit dålig på det här men nu känner jag att jag är tillbaka. Kanske för att detta är lite terapi för mig.

Ett år i Uppsala. En vän och en lägenhet mindre =)
En ny butik och gröna siffror...

Kanske hänger det ihop...gröna siffror = Minus en vän!

Det gör mig ont att jag inte har någon som helst kontakt med denne. Och ännu mer ont gör det att det handlar om brist på kontakt?!. Gråter ibland över detta men slutar genast igen för att jag känner att det är lite löjligt.

Jag bor inte alls i Gävle längre och detta är såå skönt, men jag saknar en hel del människor och så, men jag kan ju alltid välja att komma hem. ;)

Nu bor jag i ett litet hus strax utanför och det är så skönt att kunna öppna dörren ut och inte ut till något trapphus. Men här kommer jag bara att bo ett tag. Jag letar lägenhet varje vecka och det är inte det lättaste. Finns för mycket och det är för dyrt. Jag kan ju inte Uppsala så bra men nu börjar jag få till det. Jag menar att jag nu vet på ett ungefär vart man kan bo och vart det är ok priser.

Fan jag har sett solen i två minuter nu...det var inte i går.=)

Fy farao vad det har hänt mycket sedan jag skrev sist. Jag har varit i östersund och byggt upp en ny butik, jag har fått en ny...jag har hållit introduktion med en ny butikschef från Övik. Nej jag ska inte skriva mer om jobb nu.

 Nu tror jag att jag ska ut och gå en sväng. Vi ses!

 

Im alive!

 


RSS 2.0