YEEZ...packar min väska för att dra hem till Gävle!

YEEZ... Fredag och nu skall jag packa min väska för att dra hem till Gävle. Ska bli skönt att komma hem en stund även om det är bara för en helg och en helg går ju fruktansvärt fort. Ska få träffa massa tjejer ikväll och bara mysa en massa. Grattis älskade Sara”Frugan”Löfgren. Du har rätt! Vi köper inte något till varandra längre för att vi är to old för det numera... Men fan vad ont det gjorde :) jag är inte gammal ju ;) 26 år är en super ålder... inte för gammal inte för ung. Sara 35-36? gammalt? ;) Jaja det ska bli hur trevligt som helst och jag längtar. Sedan kommer lördag också att bli bra. Det är lite synd att man kommer hem så sällan för man måste hinna med så mycket och då går helgen ännu fortare. Listan på nära å kära som det skall hängas med är lång = fika mycket :) men det är ju bara kul det med. Äh vad fasen nu måste ta mig ur sängen...

 Till er som undrar om jag lever... japp det gör jag! :)

        




 

 


I might bite my tongue or not :)

Lång dag! Jag har just ätit en alldeles underbar middag... not! Men det blir så när man stressat sönder sin mage... men det är ju bara mitt fel.
Ska snart gå och sova och ladda upp för mitt utvecklingssamtal imorgon. Jag misstänker att ”ryggsäcken” är fylld och att jag kommer att spy galla. Men det är nog också mitt eget fel. Jag tycker själv att det är lite roligt för jag kan i vissa fall hålla käften en lång tid och sedan kommer allt på en gång och i andra fall då kommer det på två röda....but this is me! :) bla bla men vi får väl se hur dagen artar sig. I might bite my tongue or not :)

Jag längtar...
Två veckor av massa kul..
Gävle
Sara
Sandra
Danne
Bellis
Mat
Flyga
Mikiz
Återträff med skolan
Oslo.... å en jävla massa mer.



det här är kärlek det...








Såå jävla underbar ju!







 

 


I'm just high on life at this moment!

Vilken skön dag det var igår! Jag vaknade runt sju och gick upp, tog med mig kaffet till soffan för att döda lite tid. Det är så underbart att få kliva upp i tid när man inte behöver göra ett skit på hela dagen. Försökte ringa alla min fina nära å kära och tala om att jag lever. :) klurade en lång stund på var jag skulle göra resten av dagen. Blev till slut in promenad på två timmar och det var fantastiskt skönt. Jag och min musik på max... :) Kvällen avslutades på ett ställe som heter ”tilltugg” som för övrigt är sveriges bästa tapas ställe. Mysigt var det kan jag lova!!!! ;)
Jag skriver nog mest nu för att stilla Vedranas och Marias Blogg-hunger :)Om ett tag kommer bloggen att stängas ner och en ny kommer upp inom kort :) Det tar tid att flytta över lite av de riktigt gamla inläggen. Det är kul att se att det är så många som fortfarande kikar in på bloggen då och då!? Det går ändå 5 månader ibland innan jag skriver något. Jag har fått frågan varför det inte händer något på bloggen och jag kan bara svara att det har funnits grejer som jag vill skriva om men inte vågar. Sedan har det varit sjuk brist på inspiration och huvudet har haft annat att lagra :) men det kan komma en bomb snart... Hold on!

I still live and I will come again





Mina vänbos!


Vad skulle jag göra utan dessa killar!?  Allt är okey,,, Jag kan gråta,
jag kan bli tokig, jag kan bli såå arg, jag kan vara en gris,jag kan vara liten,
jag kan vara stor, jaa kan vara allt och dom står kvar!



Vad skulle jag göra utan dessa killar!?  Allt är okey,,, Jag kan gråta, jag kan bli tokig, jag kan bli såå arg, jag kan vara en gris,jag kan vara liten, jag kan vara stor, jaa kan vara allt och dom står kvar!















RSS 2.0