Tillfälligt ur funktion

Jag är ur funktion ser jag. Men jag jobbar på det! =)

Grodanboll...

Fick en lustig kommentar av en kompis. Stiff kallar vi honom .... Du ser nästan ut som Grodanboll. Jag drog tillbaka med att han såg ut som Steffan Holm och det är ju bara för att jag inte tycker att han ser bra ut någonstans. Efter ett tag börja jag fundera vad han menade så jag min dumma fan fråga och svaret blev - ja men du ser matglad ut! Jag kan bara tolka det hela med att han tyckte att jag blivit en liten tjockis ju. Nu vet jag ju att jag inte är det men att visst har det hänt grejer. Jag vill bara tala om för dig att så som du lever kommer du att se ut som 5 Grodanboll när det är färdigt. =)



Gick tidigt från jobbet idag, Otroligt skönt! Lilla jag traska hemåt och då kom regnet. Fy farao det var inte lite det kom. Mina fötter bada i vatten och kallt blev det, tyckte fruktansvärt synd om mig själv där jag stod i hallen och försökte få av mig jeansen för det ar nästan omöjligt när dom är genomblöt. Jag bokstavligt talat kröp in i badrummet för ta en dusch. Gud vad less jag var.

Men lite mat och en mysig filt så vart jag go och glad igen




 ingen likhet här inte


Bet på naglarna gjorde jag….Mål!

      

Kvällens match var bra men det kunde vart lite mer tempo. Tyskarna var lite slö och det var i för sig bra för Spanien. Det fann visserligen en gud på planen och det var ju så klart Torres. Han kunde springa han! Jaja...visst det skulle ha varit bra om Sverige varit med men nu var ju inte fallet sådant. Hur som helst mina grannar måste tro att jag är galen. Tjöt av ilska och skrek av glädje i samma veva. Å naglarna får vi inte glömma. Jag har nästan inge kvar =(.

 Jag är inte en sådan där fotbollshuligan men det kan vara jävla kul ibland.


Fy farao kan jag bara säga, dags att sova. Det här med att vara biträdande butikschef........ är kul men krävande i vissa lägen.

Tänker på dig Lotta


ett till bevis

jag är nog en lat tjej Ja! =)

Kontaktannons!

Igår var det en lugn kväll hemma i min soffa med min käre vän Sara. Denna var verkligen grislugn. Vi skulle ses vid hemköp för att införskaffa det viktigaste inför kvällen. Mjölk och Chips. Vi skulle kolla på någon skräckfilm och dricka rödvin och äta sådant man växer av. Men titt som tätt började vi prata om hur i helvete man ska bete sig för att finna en kille/ man/ pojke här i lilla Gävle. Inte för att vi kuskat runt men utbudet krymper hela tiden. Och varför?

Jag menar man vill ju inte ens titta åt det hållet där killen känner hela stan och vill helst inte samtala med någon eliten av eliten kille som jag bukar säga, ja ni fattar.

Och sedan har vi ju alla de här bra killarna..... antingen är dom upptagna, bögar eller så är dom helt enkelt inte intresserad. Det var jobbigt att vara själv först men sedan började det kännas skönt att göra vad man vill när man vill. Kommer ihåg min första tanke mina första 48 timmar som singel. Jag befann mig på Ikea och skulle köpa sådant som jag helt plötsligt inte hade. Stod där på lampavdelningen och skulle välja en taklampa, precis när jag tänkte fråga den här frågan som man ställer sin sambo, blir den här bra tror du? kom jag på att jag inte längre behövde fråga, jag köper vad jag vill för hur mycket jag vill. SKÖNT

Nästa grejj jag skulle göra var att ta mig till bocken för att ta inta alkohol med en vän en onsdag och upptäckte att jag inte behövde åka hem tidigt för att någon satt ensam. FANTASTISKT.

Men nu är det känns det inte ok längre. =( och sedan vi upptäckt detta med utbudet så ja ja då känns det ju dött.

Kom på den briljanta iden om kontaktannons när jag stod på jobbet idag.

När jag blev singel fick jag en bok av mina vänner som heter Uppdraget singel. Himla roligt tyckte jag. Den innehåller bara galna uppdrag jag måste gör och jag hade bara tre månader på mig. Kanske gjort tre av 100.Oki det finns ett uppdrag där jag ska skriva en kontaktannons så jag antar att det är dags för annars kommer det att sluta illa för mig och inte bara för mig. Man blir ju inte yngre direkt. Aha skratta ni men jag kolla området runt ögonen varje dag. Men än så länge syns inte rynkorna till. Men jag ser för jäkla trött ut och det är väl dett som kommer först antar jag, och sen rynkorna och resten.


Skrattar gör jag med!


vad va det jag sa...

Oki att ryssarna varit helt apa bra MEN Spanien... mmm fy farao vad jah kommer att sova bra i natt.
första halvlek var ju lite seg men det tog sig till slut. Vet att jag kanske är dum som inte sörjer Sverige, men vill bara säga att jag sörjde i dagar faktiskt. Ville liksom inte äta eller vara trevlig på jobbet riktigt. Det var fruktansvärt kan jag meddela =( men nu känns det bättre!


Stor torka nu..... mer kommer


Halsbands snattare med….

Det var en häftig start på arbetsdagen kan jag lova... kul som fan.

Några timmar senare uppstod det en för mig läskig situation, en kund kom fram och påpeka att en lustig herre stal grejjer. Mycket riktigt så var fallet. Efter en stunds mumlade och vankande fram och tillbaka beslöt herrn för att ge sig av. Och jag efter, hann inte att tänka så mycket förutom att han minsann inte skulle slippa undan. Han var inte diskret om jag säger så. Han liksom lulla lite i sin värld. Eller så spela han bara dum vad vet jag.

Hur som helst som tog lilla jag honom utanför det stora huset. - jag tror nog att du fick med dig något som du inte betalat för, vi ska nog gå tillbaka till butiken uppmanade jag. Han blev mycket arg och det var inte lätt att förstå vad han sa. Tror farao har talade sjörövar-spkåket ni vet! =) I samma ögonblick kom väktaren till mig räddning. Jaja vi gjorde allt det där som man skall göra i denna situation. Vänta å vänta på polisen. En timma väntade vi faktiskt. Och undertiden underhöll snattaren mig och väktaren mycket väl. Långa historier om vilka ställen han suttit inne på och varför. Men talet var ju inte på plats så det var att bita sig i handen för att inte gapskratta. Polisen kom och gjorde sitt. Sedan bad man denne herre att plocka ur sina fickor. 2 fina halsband dök mycket riktigt upp OCH EN KNIV! Jag blev ganska rädd så där i efterhand just med tanke på att han inte var fullt ut ju. När allt var klart så tackade han för sig och gick ut. När han kom ut ur butiken såg jag logotypen på hans väska. FÖRSVARSMAKTEN! Vad är det som händer.... Hoppas inte han verkligen inte hör hemma där för då vette fan hur det kommer att sluta.


Ja ja........nu sitter jag och räknar minuterna till fotbollen.... Trist å se den själv...

Jobbar på fritidsgården nu och det finns inte en kotte här...

HEJA SPANIEN!



Har kommit fram till att jag skulle kunna skriva hur mycket som helst men nu börjar det snart!


jo men...det blev inte som jag tänkt mig...

Städat och fixat hemma men jag fixade inte maten och filmen.....
Det blev en sväng till Olles för att äta och så klart kolla fotbollen

Men det är imorgon det gäller.... viktigt! missa inte morgondagens fotboll! SPANIEN!




                                                                                             OBS! SPANIEN OBS!                                                                                     


 

listan....!bläää

Jo men det går så där..... nästan klar
Men det här med att handla mat tror kah inte att jag fixar.
skit oxå!
Hur som helst så blir det mycket tänka för min del...Mikiz
men det är ju inte direkt jobbigt ju... I feel good you know!

Snart slut på den alldeles underbara tid av långa nätter!

Visst känns det lite vemodigt att vi redan går mot mörkret. Så kort tid med ljus och så lång tid av mörker. Är det inte sorgligt.? Finns inget bättre än sommaren, man går hem från krogen och man ser stan vakna. För det är nu nästa alltid så att man går på någon efterfest på sommar. Ja mer än man gör på vintern i varje fall. Jag älskar att vakna på morgonen slå upp mina brunna och dra i mig en kanna kaffe på balkongen. Sitta så där i en timme och inte göra nåt alls. Jag tror att jag är lite lat av en livsnjutare på sommarn. Sitter i en soffa och växer på vintern. Det är inte bara jag som gör det får jag hoppas. Jag tillhör inte den skara människor som åker skidor och annat man gör på vintern.

Ja ja det är väl bara att inse att det blir vinter hur vi än vill ha det.


Jag har upptäckt att det finns mycket ögongodis i vår lilla stad.

Fascinerande hur det tillfredställer människor. Jag kan leva flera dagar på mitt.

Men det känns jäkla hopplöst men man sett någon som helt plötsligt försvinner.

Det kan ju ta någon dag innan det dyker upp nåt nytt ögongodis.


Men i jag måste jag hinna fixa allt det där man tänker att man ska göra när man är ledig!

Får se hur det går. Har gjort en lista på var ska måste göras.

  • Städa
  • Vattna blommor
  • Kolla räkningar
  • Flytta pengar från höger till vänster
  • Tvätta kl 13
  • Handla mat
  • Hitta en film till kvällen
  • Ringa mamma
  • Kolla läger med min lillebror
  • Klart slut


Min 5 i topp!

  • DETTTA HAR RÄDDAT MIN VECKA
  • Alex Schulman
  • Filmen "lair lair" med Jim Carrey
  • Sex and the city
  • Coldplay
  • Robyn

Ett förvirrande telefonsamtal idag.

Jo dagen började med ett jädra läskigt samtal från en läkare på Södertull hälsocentral.

Läkaren berättade för mig att jag vid en tidpunkt hade lämnat blodprov på akuten när jag varit sjuk. Detta var för ca 2 veckor sedan. Hon talade om för mig att man skickat ett brev därifrån , att man ville att jag skulle lämnat nya prover för att det såg lite konstigt ut. Detta var vad man sa till mig i telefon...... konstigt... det kan ju innebära vad som helst ju...

Ja ni kan ju tänka er hur det snurra i huvudet på mig. Allt i sjukdomar liksom radades upp för mig i skallen. Hursomhelst så ville läkaren i fråga att jag skulle komma på en gång för att man skulle kunna skicka dessa prover snarast och sedan få svaren på eftermiddagen. Ja menar så snabbt brukar det ju aldrig gå annars. Så jag åket dit för ge dessa en massa blod och nåt sockertest. när detta var sagt och gjort så drog jag till jobbet. Det var svårt att jobba för man gick bara runt och vänta på ett nytt samtal från läkaren. Timmarna gick och kvart över fyra ringde telefonen och rösten talade mycket lugnt om att det inte alls var någon fara med mig men att man vill att jag skulle komma en gång till i Juli. Och jag frågade om det var nödvändigt om det inte var något fel på mig?

Ja jag kunde ju vara allergisk mot nötter och detta kunde man inte se före en sex veckor efter det att man blivit frisk. När vi lagt på så blev jag lite arg. Hur kan man ringa och uttrycka sig så.   "ja det såg lite konstigt ut på blodproverna! Vi vill att du kommer hit i dag och lämnar nya"  Det får ju vem som helst att tro att det är något fel ju... skit dag! Onödigt får man väl ändå säga!


Jag jobbar ju en del. Jag har tre jobb! Är det normalt? Det går ju inte att få ett jobb på 40 timmar i veckan. Men jag har ett jobb som man så här på sommarn inte har så mycket att göra. Det handlar mest om att aktivera ungdomar. Eller bara finnas till om man vill prata ur sig lite. Men en dag som denna när det inte finns en person här vad gör man då?

Älskar mitt jobb! Men frågan är varför vill inte ungdomarna vara här!? Vad gör dom om de inte är här? För några år sedan var det alltid en massa folk här men det har avtagit ganska mycket. Vad är det för skillnad nu? Ja menar har barn och ungdomar bätter kontakt i hemmet? Finns det mer pengar idag än när jag var lite, kan fler familjer åka på semester nu än då?

Man kan ju fundera på detta hur länge som helst!


Mina två systrar och Jesper var hemma hos mig i går och kolla film. En av mina systrar klia mig lite på handen så där skönt ni vet. Då kände jag att det var fan i mig länge sedan någon i huvudtaget tog i mig..... kommer det att vara så här nu... kommer jag att bli en sån där bekväm människa som gärna vill vara själv för att det är bekvämast så? Nej det vill jag ju inte men det känns så lätt liksom, att bli så bekväm. Man gör vad man vill när man vill.=)

Hjälp mig


Det här med skvaller fröken Nöjd det kommer! =) vänta du bara!





Utkast: Längtar å ...

Längtar å längtar. Bara ca 5 veckor kvar till semester! detta är vad jag ska syssla med då! dricka drinkar!
japp det ska jag!


En annan ska jag upptäckt är att  skrotblien och dess släppvagn har hamnat på fel sida ser jag1
kul att det finns intesse av mitt liv. för lite interssant är det väl ändå! har ju hittat hit ju! kul kul j

Passivitet

Idag var det tänkt att det skulle bil en bra dag. Ni vet en sådan där dag då man tänker att man ska hinna med en massa saker. Man har liksom hela dan på sig. Men när klockan är 17.30 å man inte har gjort ett skit av vad man tänkt sig så blir det lätt surt ju. Kort dag på jobbet sedan var det tänkt att det skulle städas och grejjas. Kanske till och med äta mat innan kl 22, kolla den där filmen som stått i hyllan i veckor nu. Med det ser inte ljust ut alltså. Varför blir det så har kan någon svara på det?


Var på jobbet tidigt idag, men höll på att komma för sent. Vi startade vår stora REA idag och det är alltid lika skönt för det blir så fint när rean är slut. Hur som helst så märks det tydligt att man har rea. = mycket folk. och det är alltid positivt för affärerna! I love REA.


Är det någon annan än jag som ofta tänker att men skulle vilja göra nåt annat!? Jag menar byta jobb, plugga eller flytta, ja ni vet! Vet inte men jag kan tänka så flera gånger i vecken.

Betyder det att man inte har det bra? Att man inte trivs? Eller kan det var för att det händer så lite runt omkring? Aha...


Tack fröken Nöjd för det fina försöket! Det var en trevlig kille det där....

Har en känsla av att det var planerat!? Eller? =)

Lika seg som dessa små är jag! Tyvärr =)


Välkommen till min nya blogg!

Jaha.......kunde ju bara inte låta bli! =)
Läst, läst och läst bloggar. Hit och dit. Till och från. Det är farao dax för mig att bli en i massan.
Hur som helst så kändes det otroligt löjligt att stega in på Bokia ( gallerian Nian) för att köpa en dag bok.
Det var en vän till mig som sa " du borde börja skriva dagbok jojjo!"
"Varför då" frågade jag
"Du pratar hål i huvudet på mig, inte bara på mig"   
Så jag gjorde som hon sa. Köpte en dagbok men inte en sådan där  liten rosa med lås på, utan den ser mer ut som en bibel. Men det var inte alls lika kul att skriva i denna bibel som att venitelera men min vän. Fick liksom ingen respons.
Å alla de där grejjerna man funderar på får man liksom inte några direkta svar på.
ja jag vet....  jag låter himla konstig. Kanske är det  vad vet jag?
Sen föll det sig ganska naturligt att ta sig hit!


RSS 2.0