Sex And The City!!!???

Vilken härlig dag! Verkligen! Jag vaknade upp med Lotta. Mys de ju! En liten syster! Låg och titta på henne en stund,sov en stund och stängde av klockan ett par gånger. Sedan gick jag upp med ett stort jäkla leende och fick i mig en massa kaffe. Sjukt viktigt för annars bli jag inte människa. Kollade på ”Sex And The City” igår kväll. Jag har från start inte riktigt fattat grejen med detta program. Kalla mig gärna idiot men seriöst? Vad signalerar dessa karaktärer till världens alla tjejer? Okej! Igår lät jag mig påverkas och kollade på ett avsnitt och var helt jävla trasig efteråt. What the hell!!! Dom får ju saker att låta så enkelt. Kunde inte sluta tänka på det när jag skulle sova... dom fick mig att tänka. En jävla massa! Det ända bra som sagts i denna skit är...
Maybe some women aren't meant to be tamed. Maybe they're supposed to run wild until they find someone - just as wild - to run with.

Nu blir det soffan ...
Im still alive!

 


Sol!

Låt nu solen få leva på riktigt idag! Jag tänkte göra saker som.....

Fixa blommor till ”altanen” och städa till den lite.
Ringa runt till en massa som jag måste göra....Vill inte.
Planera morgon dagen så jag får till alla löner denna månad.
Betala räkningar..bläää
Städa mitt rum.
Hitta någon som kan hjälpa mig att sätta upp hyllorna i sovrummet.
Kolla semester schemat

Skulle behöva göra mer saker men dagen kommer ju gå fort. Som vanligt! Jaja! Jag vaknade på ett bättre sätt idag och ju jävla ska jag fixa här. Å Mikiz fy farao vad jag saknar dig nu. Kom hem nu så jag kan få krama dig. Nu är det smärtsamt ju. 4 månader har snart gått och jag längtar som fan. Glöm inte att jag älskar dig sis!





Im still alive! :)

 

 


Ler!

Jag vaknade i morse av att det var ett jävla liv utanför. Jag hade tänk sova en stund till men det gick ju inte. Sur som fan klev jag ur sängen med förhoppning om att det skulle bli bättre. Som ett syskon till mig säger...Det suger. Det suger att vakna sur. Och helvetet bröt ut riktigt ordentligt när jag mer eller mindre fick krypa in i badrummet med kaffet. Jag upptäckte hur jävla trött jag såg ut. ICAs påsar var mindre kan jag lova. Jag var vaken på tok för länge igår för jag kunde inte sova. Jaja. Kriget tog liksom inte slut förens jag kastat ut allt jag hade i min garderob. Efter blod ,svett och tårar fick jag på mig något. Nej! Nu blev det en aningen överdrivet kanske. =) Det blev inte blod och inte heller tårar men lite svett kanske. Den sura johanna försvann en kort stund efter hon kommit på tåget till Stockholm. :) Det blev en glad dag med massa kul och sedan avslutades den med frugan på ett mysigt ställe i stan. Vi babblade som fan och det var inte igår. Nu ska jag förtsätta le. Dock på kudden är det tänkt...

Å sis... du vet vart jag finns. Ett samtal bort!

Men hey... Im still alive!
Ps... vill läsa boken.” 15 typer av kvinnor- vad de säger till psykologen.

 

 

 


En dag jag gärna vill paketera och skicka till...

Idag har det varit en mycket konstig dag. En dag jag gärna vill paketera och skicka till... Äh! Jag vet inte men långt bort.
Är blod tjockare än vatten??

Jag finner inte orden och inte heller förmågan att förstå. Men jag antar att man måste få ha sådana dagar.

Att vara full... ”belöningen” behöver inte vara huvudvärk, nada på kontot och en trosa fattigare. DET VET JAG!

Tror man måste repetera ”hel och ren men framför allt städad” :)

Men vad blev detta nu då...en massa skit. Men de bjuder jag på.

Läste ett gammalt inlägg som jag skrev en gång( ca två år sedan) när jag slog vad med en person. Vi slog vad om att jag skulle skriva en kontaktannons. Nu när jag läst den igen kommer jag bara fram till att allt det där stämmer inte....tanken var att skriva vad jag inte söker för att då faller ju det mesta av det dåliga bort automatiskt. Hur som jag skratta så jag fick ont i magen.

Jag vill ju ha en hund för farao...inte nu kanske men senare. Och vad det gäller rakvatten kan det ändå vara ok. Dock inte för mycket!...

Well...här kommer annonsen så att ni förstår lite mer. Helt stört och på skoj.


Hej! Jag är en tjej på 23 år och lite lätt hyperaktiv. Är oftast snäll och glad och har huvudet upp och fötterna ner som man säger. Jag skulle vilja påstå att jag är en helt vanlig människa. Ser helt vanlig ut, som en i mängden skulle jag tro.

Jag söker kille som


inte är under 25 år för då har du inte lekt färdigt. Och du skall heller inte vara över 30 år då du förmodligen är skadad av ett tidigare "liv" eller så är du sjukt stressad över barn och familj. Du får inte vara sur och bitter som människa. Helst aldrig arg alls faktiskt.

Har du störda alkoholvanor kan du
sluta läsa nu, lika om du knarkar/röker annat skit. Ser helst att du inte använder rakvatten för jag mår så dålig av det. Du får inte vara en sådan som inte tränar. Du får inte vara snål och och inte heller ha köpvansinne för det är lika med tråkig framtid.

Om ditt ex har silikonbröst kan du ge upp här och nu, jag bara två ärtor till bröst.
Du får
inte vara bilmekaniker eller hockeyspelare för då är du skitig och luktar skit. Ser helst att du inte lyssnar på dansband du får heller inte vara någon som äter kattmat t.ex pölsa eller fiskpinnar.

Om du tycker om hundar och katter och gärna vill ha djur behöver du
inte höra av dig!
Om du tycker att du är den jag söker hör gärna av dig.
Men hoppas inte på för mycket.!

Per....vem blev den stora vinnaren?

 


Någon mordutredning misstänker jag!

Söndag.....Woopwoop!

Jag är hemma hos mamma och ska strax inta soffan. Jag har just ätit en hel måltid och känner mig tokigt rund ;) nja! :) Jag har inte ätit ordentligt på en vecka och det är bara därför. Igår tog jag på mig mina jeans för första gången sedan en vecka tillbaka och det var inte kul. Lite för stora men det ordnar vi upp snart ;) Undrar vad det är för film ikväll? Någon mordutredning misstänker jag! Fast det gillar jag ju.

 

Kul att se reaktionerna på mitt tidigare inlägg om bröst dock inte meningen att kliva någon på tårna!
Kontrolläsa...nej!

 

Saknar min lägenhet..min soffa... Ja gävle också! Hitta en old bild som ni ser.  Bakis till och med! :) de bjuder jag på! Hörs då

Im still alive 


Vill ha sommar...en sommar här!










Är det inte lustigt hur människor fungerar!?

Jag såg ett program på TV4 för någon kväll sedan som handlade om bröst. En reporter reste världen över för att finna de största brösten och jag tror nog han lyckades. Hur som tänkte jag först att han var knäpp som skulle göra denna resa och hans knasiga fascination. Efter ett tag förstod jag att det inte var brösten han var ute efter utan snarare hur dessa människor tänkte. Jag blev också jävligt intresserad av att veta. Han träffade till sist en kvinna med ursprung från Brasilien men bosatt i Usa. Jag kommer inte ihåg vad hon heter men det var helt galet. FOR REAL! Hur i hela helvete kan man göra så mot sig själv. Dom var så stora att hon inte kunde sova på magen och hon var tvungen att special beställa kläder för att få plats med dom. Man måste ju bli mer eller mindre fysiskt lam mest hela tiden. Tänk själv att rulla ifrån ena sidan till den andra i sängen. Detta måste ju praktiskt taget vara omöjligt att krama någon. Ni vet komma så där när som man vill ibland :)

Jaja jag kan förstå vissa bröst operationer men det är tyvärr inte särskilt många. Det finns ju dom som måste göra det utav medicinska skäl och det är ju en annan sak. Men medicinska skäl kan ju lika bra var tillfälligt hjärnsläpp (Jag vill ha stora tuttar) Den mentala förändringen bli nästa alltid mer förändrad än själva utseendet. Och oftast inte till det positiva. Kan hända att jag är ute på lite för djupt vatten nu men det skiter jag i. Programmet fick mig att vakna. Visst har väl jag befunnit mig i en provhytt in stoppad i någon häftig klamning, den som hon har på reklambilden utanför och tänkt OMG! What the hell? Det ser inte ut som på bildeeen! Kanske ska jag fixa mig ett par tuttar ändå!? Har ju hänt... Men för några år sedan försvann detta helt. Jag kraxade ur mig något i stil med jag vill vara den jag är och passar det inte är det bara att dra. Påtryckningen lades ner för gott :) och jag står kvar med mina egna tuttar och jag är sjukt glad för det. Om det måste till lite mer så får det bli ett par tuttar på burk. Jag kommer att kunna gå utan bh till jag blir 40 och det är awesome. Ännu mer awesome är jag faktiskt skiter i att dom inte kommer se ut som när jag var 20 när jag är 40. Jag kommer att älska dom ändå. Its me!

Vart all denna dynga kommer ifrån det vet jag inte riktigt. Blev inte riktigt som jag tänkt men. Tack TV4! Tack.

Kontrolläsa my ass!

Im still alive!


Det är ju inte för att jag...

..... tycker att det är kul något sätt men nu kommer det en liten lätt spya. Och den har inte kostat mer än några timmar sol, semester, sprutor, tårar och en jävla massa sängläge.

Men fan vad jag just nu känner mig upp och ner, köttbulle , svettig och jävligt förbannad.
Här har man jobba som det svin för att kunna dra iväg på semester. Få lite tid för sig själv, sola och bada! Ja ni vet. Komma hem och fått lite färg och vara så där härligt utvilad. Men så blev det inte. Jag skulle komma hem och göra ett jäkla bra jobb och jag skulle köra hårt på gymmet MEN NEJ SÅ BLEV DET INTE!

Istället fick jag sprutor, dropp, kläder som såg ut som FAN och mat som var jäkligt vidrig. Jag peta i maten och suckade. Först för att jag tyckte den så hemskt äckligt ut och sedan för att jag inte kunde äta den. Min mage sa bara tvärt nej! När jag satt i orkanens öga börja jag gråta. Jag tänkte på alla sjuka barn som bor på sjukhus och måste äta denna skit men sedan tänkte jag på alla barn som inte får mat alls. JA! Å då kom det ännu mer tårar. Jag böla säkert i 10 minuter över detta men sen var det bra en stund. MM det var bra tills att jag insåg att jag inte kunde mata mig själv eller min kropp med något annat än dropp. Jag tappade all förmåga att se, höra och prata för några timmar. Min kropp var slut och skröplig. Smärtstillande i låret var tredje timme och i bästa fall kunde jag få i mig en mun vatten. Sedan sova jag igen. UTVILAD? I helvete heller! Till råga på allt detta har jag nu en mage som ser ut som en gravid kvinnas i typ 6 månaden. AH!

Japp! Jag vet att det kommer en vardag om ser ljusare ut. Men det är ju inte alltid så ljus. Jag vet att jag ändå kommer att stå på måndag morgon och stressa mig till ett ufo i garderoben innan jag ens börjat jobba. Jag får leva på helgens kommentar ” du har fin kropp” för den räddade mig lite idag. Stod nämligen upp i nästan 15 minuter idag! WOOPWOOP! Såg hur jag faktiskt såg ut efter några dagar i sängen. Åhh ni skulle ha set mitt hår! Jag garva när jag såg hur det stod ut. För er som vet om mitt trollöra... Imorse var jag ett riktigt troll!

Sch! Ja! Jag ska sluta nu! :)

Hihi Im still alive!



Bella... vilken puss är det där då? hitta den bilden nu när jag städade lite! :)

Stavning...My ass


RSS 2.0