I brist på mycket...



Peter var helt klart snyggast killen på min 25-års dag! =)





HELA GÄNGET! SÅÅ FINA JU!



Gud vad jag saknar dig tjejen! kom hem nu!



Den här kommer jag ihåg. vi hade varit ut... sjuk knöliga!





Sommar tack!

I brist på annat blev det bilder...

Im still alive! :)




lyser en grön skylt som blinkar ”tillfälligt ur funktion” i pannan.

Vad kan få Jojjo ur balans! Jag menar när det lyser en grön skylt som blinkar ”tillfälligt ur funktion” i pannan. Faktiskt inte mycket alls. Jag vågar påstå att det farao inte är mycket som kan störa så pass mycket att jag inte fungerar. Men på sistone har jag varit som en jävla kärring rent ut sagt. Men det bjuder jag på! 

Jag blir svettig bara jag ser en tonårstjej med läppglans så långt upp på läppen att det börjar liknar näsblod. CHECK

Jag stod i kön till Ica när jag plötsligt känner mig jävligt arg för att jag inte tog en till tomatsås. CHECK

Personen som hämtar post/kolli hos mig ser så ledsen ut att jag nästa börjar gråta! CHECK

Jag blir vansinnig när jag upptäcker att ekar på mitt konto! Och ännu mer tokig blir jag när jag inser att det är mitt eget fel! CHECK

What goes around comes around! CHECK

Skall sälja kramar på stan. ( inte åt röda korset utan åt mig själv) CHECK

Fixat en personlig tränare ( Sandra heter hon) så att jag kan vägra vassen 2010. CHECK

Tack Sandra K för att du får ordning på den lilla nakenkatten men utslag!

Läxan gjord, CHECK

Im still alive! CHECK




Blir det jobb på Bj Vedrana? Saknar baren ibland!

 

 


Övergöd nakenkatt med utslag!

Woopwoop

Vad ska jag säga? I made it!
Jag har på en månad jobbat ca 182 timmar, varit i Gävle 8 dagar. Flyttat från två ställen till ett, startat upp en ny butik, introducerat en ny butikschef och krigat med mig själv. Det sist nämnda kan jag säga inte varit så farligt. Humor för alla i min omgivning kanske, men det bjuder jag på.

Jag har bokstavligt talat sett ut som en övergöd nakenkatt med utslag. Fy fan säger jag bara. Har krupit ur sängen med en klump i halsen för vad som skall vänta mig i spegeln. Oftast har det sett okej ut men då kan man ju inte låta bli att titta efter annat som tex rynkor :) men rädslan över att se ut som en salami var delux tung. Sedan har det varit krig över garderobs helvete. Eller snarare krig över det faktum att kroppen aldrig aldrig mer kommer att se ut som den gjort. Inte ens med 200 timmar under en kniv. Jaja men man får gärna ta mig som jag är annars får man vara utan. Aha! :)
Men att jag måste duscha en gång till efter en match i garderoben känns otroligt förnedrande och trist. Visst, det går ju men det tar ju sådan jävla tid för mig att komma till jobbet.

Har ju blivit en del fest också...
Jag vet inte vad jag ska säga men vi hade inflyttningsfest och jag sov nästan hela dagen i soffan. Kravla mig ur runt 15 på eftermiddagen och det känns ju så där. Jag och mina systrar dansade på biljardbordet och sedan somna en av dom där. Sånt man bara får göra när man är Kalle Anka full. Vi åt ägg mackor halv sju på morgonen och det är ju också ett tecken på att man varit lite könlig. Men där vart det också krig med mig själv. Jag orkar ju inte som tidigare. Jag blir ju såå sjuk dagen efter. Liten och så svag. Ser ut som en gammal avlagd hora men sminket nere vid knäna och vill ha kärlek. Det är ju så synd om mig då. :) får bli lite bättre med det nu.

Nu ska jag kramas om en stund. Med min lilltjej.
Se då!

Im still alive
Kontrolläsa!? My ass!


RSS 2.0