En kärleksförklaring!

Jag älskar min familj. Mina syskon är mitt allt och jag vet att jag inte skulle vara ett skit om dom inte fanns. En tanke som slog mig igår var att vi pratar med varann flera gånger i veckan. Ibland flera gånger om dagen faktiskt. Jag lugnar ner en av dom och en annan lugnar ner mig. Vi ventilerar saker hela tiden om det skulle vara något man funderar på. Vi ställer alltid upp på varann och det som känns mest fantastiskt är att vi kan nästa slå ihjäl varann och ändå älska varann.

När det gäller står vi där alla fem och då blir det tufft. Eller hur?


Tack Lotta för att du fixar och donar men mammas stora dag


Tack Bella för att du är så go och funnits där för Lotta ;)


Tack Lillebror för att du är den du är och ingen annan och för att du hjälper pappa


Tack Mikis för att du hjälper mig att fixa med min hjärna när den är borta. hihi



Jag älskar er och är så glad att vi håller ihop i alla lägen. Ganska stor ändå!


Kramar och pussar Er Jojjo










Guld morgon!

Förutom regnet så är det en guld morgon ,vakna tidigt och drog igång kaffet. Sprang in i duschen och vände lika snabbt för det var så kallt. Hatar när det känns som hjärtat skall sluta slå ,sedan smög jag tillbaka till sängen med en mugg kaffe. Mysigt värre. Jag älskar att somna om så där.


Nu är jag på G till jobbet och det kommer att bli en bra dag skulle jag tro.


Semester vill jag ha...och jag räknar ner nu! =) ska bli skönt.

Tycker synd om de som har semester nu. Jag hoppas att jag får en sommar som förra året.

Jag har beställt kanon väder till mina veckor.


Fan...snart fyller jag år och ser inte riktigt fram emot det. Man vill ju inte bli äldre.


Im still alive!


God morgon!

God morgon!


Igår vet det en konstig men underbar dag på samma gång. Min chef var och hälsa de på oss i butiken och detta hade jag varit nervös för. Jag är alltid det och jag vet inte varför. Lite prestationsångest skulle jag tro. Hur som helst går det alltid bra så jag behöver inte vara nervös. Allt var bra och vi fick mycket goda nyheter. =)


När han gått hem fick jag plötsligt väldigt ont i halsen eller i svalget. Gick skit fort alltihopa och jag domnade bort i delar av ansiktet. Var till farbror doktorn som inte var någon farbror utan en ung pojke. Överdriver inte om jag säger att han var 26-27. Imponerande! Jag har sällen besökt läkare som varit så engagerad, Jag är inte ens skriven i Uppsala och var först det ett ställe som fungerade som akuten fast lite mindre, men där satt det kanske 30 st och väntade. Vidare till ett mindre sjukhus där man tog hand om mig på följande sett. En kö för akut sjuka och där sjuksyrran avgjorde hur sjuk man var och sedan leta rätt på en läkare. 5 minuter senare var jag inne hos läkaren och han hade redan fått info om vad som gällde. 100 frågor om allt för att säkerställa att jag skulle kunna andas, man stack mig överallt med en nål för att se vart jag hade känsel och inte. Jag har tyvärr varit hos alltför många läkare och man har missat väsentliga saker vid ganska många tillfällen. Jag får oftast en låda penicillin och ett "komihåg att dricka mycket vatten" sen inte så mycket mer.

Här gick man igenom allt och sedan gjorde man en uppföljning på morgonen. Ringde och kolla hur det var och hur det hade utvecklats. Läget är lite bättre och jag skall söka igen om det inte blir bättre. Hemma skulle man först ringt till HC för att få komma dit och sedan skickas vidare! Måte ju kosta mer ju? Jag kommer ihåg juni förra året då jag blev riktigt sjuk. Det är ett år sedan så det är väl dax nu då!


Bla bla ....nu sitter jag i soffan och äter frukost och bara njuter över att ha en soffa att sitta i! =)

Ska nog ut den sväng och se den här dela av Uppsala!

Hörs då!


Im still alive!




Liten...så liten!

Ni vet när man känner sig liten och behöver värme?

Man tycker synd om sig själv och allt är helt enkelt tråkigt och jobbigt?

Man vill kramas lite och vara liten en stund till!


Precis exakt där befinner jag mig nu! =(


Vart tog JAG vägenn?




Party igen!

just det....jag kan ha party i mitt badrum igen...för så stort är det!


Jiho! =)

Gud vad det kändes skönt att vakna i lägenheten. Man kunde liksom röra sig och ljust och fint var det. Jag har några fler fönster nu. Jag flyttade först i från min hemma i gävle på 58 kvm till ett litet rum på 13 kvm och nu bor jag på 29 kvm. Mmm bättre nu men jag vill nog ha en 2a sen. Det tråkiga är att jag skall bara bo här till den sista oktober. Det absolut bästa är ändå att jag kan laga mat på riktigt =) och om jag går ut ser jag kyrkan och det är nära till stan.

Jag kommer att kunna inta soffan när jag kommer hem, äta vid ett bord, slippa se mina kläder överallt och sängen kommer att användas till det den ska...ja just dom sakerna! =)



Hihi nu vet jag att brandalarmet fungerar. Skulle rosta bröd och dra å helvete va det tjöt. En söndags morgon i ett hus där det bara bor studenter...= helt dött =) men jag tror inte att det var någon fara.

I går kväll däremot var det drag i huset. Jag gillar det bara för att jag har suttit i tystaden för länge.


Men nu ska jag hoja till jobbet strax...och det tar bara 5 min inte 25 =)


Im still alive


Oki! Vilken jävla dag alltså!

Först fick jag inte sova inatt och detta bara för att käre bror var i Uppsala och festa och sedann var det massa folk på stan. Hade väl inte riktigt tänkt mig stor försäljning idag men så vart det.

Jag var till jobbet tidigt som fan för att jag hade en massa att fixa och när kl närmade sig 09:45 upplevde jag det otroligt lugnt i huset. Stod och funderade och sedan gick jag in på kontoret och fann ett pappet med öppettider 2009. Exakt! Öppet som en söndag! 12-16! =)


Inte kul men jag fick ju en massa gjort då. Sedan vart det hem och packa ner allt för flytten. Just precis nu sitter jag i min nya lya och trivs. Nära och bra men bäst är nog att den är större. Gillar! =)


Ska i väg en sväng och ta en öl med en super snäll tjej. Hon har hjälpt mig i kväll och kört lite lådor.

Tack snälla super goa du! Vad skulle jag gjort utan dig!?


Jag känner mig trött men glad!



Im still alive!



I väntan på det fina...

kommer lite bilder ifrån  veckan som var....



En skön kille på  Donken....skulle gifta sig! vi hade kul åt denne man kan jag lova!


En tung kille....lillebror i familjen Nilsson



Far och son ....ganska trötta. Sött


Morsdag....sol och bad med hela familjen



Jag var i s-holm på lite tokigheter och det var sjukt kul.



Hos mamma



Gott...jag kan äta hur mycket som helst



bella ska bada men det var ganska kallt!


 Det kommer mera....

Im still alive! =)


Ursäkta...

Vi bygger om ...
Bloggen måste rustas lite , återkommer inom kort!

RSS 2.0