jo men...

Dagens möte i stockholm gav mig....


en 12 poängare i service! Mycket bra men inte toppen! Man kan nämligen få 15 och det ska jag ha snart. Lyckligt nog var det jag som fått mig testad denna gång vilket känns bra. Min provanställnings period är nu slut och jag kommer inte att jobba mer i Gävle. Både kul och inte kul. Jag saknar ju tjejerna där ganska mycket. Jag är nöjd med dagen och känner att jag ska ta mig lite vin när jag kommer hem till Uppis. :) kul att se att ni läser igen...


kommenterar på mitt inlägg om ligg har visst fått konsekvenser som jag nu måste städa upp. Eller inte! Jag vet inte om jag verkligen skall göra det. Njjja jag skiter i det! :) ganska stort faktiskt!

Hihi.


Klart med ledighet den 8/5! Någon mer?


Jag börjar få lite panik över sommaren. Att inte jobba och att ge mitt till någon annaan känns så där faktiskt. Men det kommer nog att gå bra!



Im still alive!

fatta...snart ett år sedan...men du lever. Love ya

En färgklick har gått vidare!

Jag träffa henne nyss och jag blev så glad.



Som jag läste "glädjespridare" det var hon allt. En färgklick. Hon har satt sina spår och är en del av min ungdom. Vem skall nu vara regnbågen?


Nu lilla hjärtat skall du få vila i fred och få se regnbågen från andra sidan. Kommer alltid att tänka på dig när jag ser den. Vi ses tjejen.


Kan man reklamera ett ligg?

Kan man reklamera ett ligg?


OBS! KÄNSLIGA LÄSARE...Texten kan innehålla stavfel och saker du kanske inte vill veta.



En fundering jag haft ett tag nu! Har man ångerrätt på ett ligg man haft? Finns det möjlighet ett reklamera ett om det inte var så bra som det utlovades? Liksom bara ta bort det ur skallen. Jag fungerar i varje fall så att om jag haft ett dåligt kan det hända att det dyker upp i tankarna när jag ska till igen. Ja ni vet när man tänker att....detta måste fan bli bra för annars så vet jag inte var jag gör. För det är verkligen start men inget stopp förens man fått till det på riktigt och det var jävligt bra.

Att ångra sig då!? Jag menar...hur många gånger har man inte vaknat upp och funderat på vad i helvete har jag tänkt med!? Inte fan var det huvudet i varje fall. Vad i helvete tyckte jag var bra med denne då? Vad var det jag föll för...? hotboy...neej inte alls! Då borde man få ångra sig och sedan var det borta liksom. Men så är det för i helvetes jävlar i mig inte och nej jag har inte legat med någon idag eller för en vecka sedan men kanske för 9 dagar sedan. Vad vet jag!? ;)

För om man nu kan reklamera ett ligg eller två, ja eller man kanske bara ångra sig så vill jag göra det här och nu.............. förra sommaren lekte jag med O och detta ligg vill jag reklamera och senare på hösten var det X som jag använder min ångerrätt till. Jaha ja nu var det klart....



Texten kan innehålla stavfel



Fuck it!

Ja ni....nu är jag hemma i gävle! Men jag åker imorgon igen. Jag bestämde mig för att åka till Gävle i måndags just föratt få lite semester...


Jag har jobbat så mycket eller jag har stressat så mycket på sista tiden att jag mår så där om jag ska vara ärlig. Att åka ut till mamma har varit super bra för mig och jag kommer att göra det igen. Det är helt sjukt var jag återhämtar mig här i skogen. Låg i soffan hela kvällen och sov länge idag. Fick dock ett samtal ifrån jobbet och man kan ju bara inte låta bli att svara ju....

nej jag är inte trött på mitt jobb utan jag ÄLSKAR MITT JOBB! Men jag behöver stänga av ibland.


Jag undrar över en ganska knasig sak! Hur mycket kan man lita på folk? Jag menar ska jag låta någon kliva in in mitt liv om jag i 2 sekunder tvekat? Kanske inte!

Jag har gjort det förr och det har inte blivit bra alls. Tror att jag kommit dit ingen vill komma, ni vet där man skiter i allt och alla. Man har blivit så rädd om sig själv pg.a alla turer. Någon har lekt superman en annan har spelat den bäste och sedan har det visats sig varit något sämre. Man har ibland varit golvad...riktigt ordentligt till och med. Så nu undrar jag om det inte är bättre att bara vara liksom?. Kanske ska vara så bekväm att man bestämer sig för att leva solo?

Kan det vara så att jag helt enkelt är lite lätt missanpassad jag med? för osäker på mig själv?

Nej det kan jag ju inte vara....har aldrig hör att jag skulle vara det och jag känner mig inte det heller.

Vad fan vet jag? Jag är nog jävligt rädd och sjukt trött i huvudet.


Jag kommer ihåg en människa som jag kände lite men dock en liten stund, som verkligen inte var som jag trodde....helt tvärtom faktiskt. Vad fan!


Jaja... hur som är jag mycket fundersam över en person.


But...Im still alive


kontrollera stavningen...fuck it!




Det är fan otroligt vad solen plockar fram!

Det är fan vad solen plockar fram. En timmes lunch brukar inte vara så kul men idag var det fan kul. Jag tog en sallad i solen och försökte njuta av livet när jag plötslig inser att solen plockat fram det mesta. Allt ifrån flugor till lite lätt missanpassade människor. Folk kom utan skor och i bikini mitt inne i centrala Uppsala. Jag såg en tjej som kom i fullständigt tejpade fötter, hade tydligen bestämt sig för att ta dom sandalerna som var mest obekväma. Men dom var ju så snygga.

Är detta ett tecken på att man borde valt ett par andra? Ja kanske!

Bordet bredvid mig satt ett glatt gäng och fikade och får ingenstans kommer det fram en kille i mycket lustig klädsel. Han hade klippt av ena byxbenet till ja ni vet. Den titta ut om jag säger så!

=) hihi! Ja hur som börja han fota kille i sällskapet och alla börja skratta. Då såg spektaklet argsint ut byte vinkel på kameran och drog av en blid till, sedan var det över och vi låg nästan över bordet av skatt. Jag tror det var solen. För gud vad mycket folk det var ute på stan. Uppsala kan nog bli en najs sommarstad.


Tack för alla kramar jag fått idag. Glad blev jag.


JaJa..Im still alive


Saknar er!

Igår hade jag ett mycket givande möte på min arbetsplats, med min chef.

Otroligt skönt att få en bekräftelse på att man gör rätt och att man faktiskt gör bra resultat.


Japp nog on detta.


Solen och våren är här och det känns förbannat bra. Ska nog ta en kaffe utomhus idag.

Men det finns en känsla av en ensamhet. Fy fan vad jag saknar alla där hemma. Alla mina syskon, mina vänner och mamma och pappa. Igår knackade ensamheten på igen och jag kände att jag ville ha en kram. Nej jag menar inte sex utan en "hej hur har du haft det idag/hur mår du kram" ja ni vet.

Kanske lite löjligt men det kom en tår också. Men jag tror att detta är trötthet som kommer av att jag inte sköter om mig själv som jag borde. Sover för lite och har ju gjort det sedan jag börja i uppsala. Men nu måste jag ta hand om mig själv. Ska nog gå till jobbet idag. Ingen buss här inte.

Kanske kan få en kram snart.


Längtar hem lite då och då men jag får försöka ringa lite oftare.


Lotta, Bella, lillebror och Mikiz....kom ihåg att jag älskar er väldigt mycket.



Här kommer lite!

Vilken dag! Igår var jag på bc möte i stockholm. Och jag var lite nervös fast jag inte behövde vara det! Men det är alltid så. Allt ick fint och jag jobbar på bra.


Jag vet att det kan vara känsligt att skriva om jobb på detta sätt så därför lämnar jag det här och nu.

I lördags var jag ut en sväng och det var jätte kul. Kul att se något annat. Krogen jag var på bjöd på ganska trevlig musik och det var massa folk. En ska jag kände var att det var lite väl unga människor men det gick bra. Jag ska testa något annat nästa gång.


Vid hem gång var det en kille som skulle ge sig på mig och jag vet inte varför. Tro det eller ej det kom något bra ur detta också. Jag fick kliva ut och vänta på min jacka tills det att killen hade gåt ut.

Och då ja då....såg jag en härlighet stå på andra sidan. Jag var ju bara tvungen att titta lite närmare. Glad för att jag gjorde det, det gav mig en trevlig måndag med lite vin och fina samtal. Tack.


Ögongodis måste man ju ha.


1 april.....och jag såg en text rulla i TV-rutan att nya sexvanor skulle ge cancer?

Hoppas att detta är ett skämt för det kan ju bara inte vara sant.....

Och om det är ett skämt...blir jag jättearg. Fy! Det kan man ju inte skämta om!

Ska kolla mer på detta.


Ska till jobbet en sväng nu och sedan blir det lugnt och skönt en stund.


Im still alive


RSS 2.0