Dagen.....fram till nu....

Dagen hittills har fungerat! Vi får se vart den slutar. Just nu är jag på väg till jobbet och känner mig ganska nöjd med att jag faktiskt åt frukost idag.

På Bussen ner såg jag en kille som jag kände igen sedan jag var liten. Jag kommer ihåg att han gick i skolan med min syrra. Jag hejade glatt och han titta konstigt på mig. Är alltid samma sak. Dom vet inte vem som är vem. Det kan vara någon av tvillingarna mikiz eller jojjo:)

Jag kommer ihåg honom som tyst och väldigt mesig. En av dom där som inte hade det så lätt skulle jag tro.

Skit i samma....


Jag hoppas att det blir en bra dag på jobbet idag och att vi säljer mycket. Det är ändå lördag ju.

Vad är det för jävla väder vi har? Jag undrar när det kommer lite värme? Jag vill ha sol och en öl på ett najs ute ställe. Fan vad jag skriver massa skit.


Tierp? Vad är det för ställe? Ser ut som en by från 70-talet för farao!


Ser farm emot kvällen. Då jag och Lotta ska ut och äta....det känns som om det var ett tag sedan jag gjorde något kul och att det känns som om jag sluppit ur ett fängelse. Det är ofta jag upplever känslan av att vara fängslad både positivt och negativt. Mer negativt är det tyvärr.


Att vi var så försenad med tåget i går berodde på att en människa bestämde sig för att inte leva längre. Mycket sorgligt. Hur mår människor egentligen? Har en viss ångest idag just för att jag var så arg. Men tänk vad det kan ställa till med liksom. Halva Sverige stanna i timmar.


Jaja..... vet inte om jag ska skriva så mycket mer nu för då kommer det att komma en massa mer skit.


Klar slut!


Im still alive



ja just det ja.....se upp för i mig ikväll! Kan bli farligt...


jag vet




Fuck it! var det så jag skulle säga? japp så var det!

Dagen började ju bra vakna lite sent men det gick vägen. Klev upp och tog med mig kaffet till duschen med andra ord var allt i sin ordning. Drog till jobbet och satte i gång med dagens mål. Att få ut nyheterna. Vi har fått sjuk fina grejer och jag vet inte riktigt hur mycket av det jag kan köpa.!?

Runt kl12.00 kom min kollega in och prata och jag sa till henne att hon var tidig och hon svarade att hon inte skulle jobba idag. Det snurrade till i huvudet och jag tänkte " gud i helvetet nu kommer jag att få stå hela dagen själv utan att äta" Jag vet nämligen att hon skulle jobba och det stod på schemat men hon hade dubbelbokat jobb.

Jag stod fram till 16,15 utan att kunna gå ut eller att kunna äta. Jag ringde alla men ingen kunde komma för att lösa av mig. Inte ens för lite matt. Jag tänkte jaja det går jag har ju gjort detta för.

Stjärnan ringde minstrax före 16 och sa att hon var på väg.

Tack gode gud för det. Jag skulle inte ha fixat det. Fredags handel och ingen mat nej tack.

Hon hade avbokat sin stora kund och kommit till glitter istället Kommer till stationen och jag har fan i mig inte sett så mycket folk där sedan jag började pendla.


Det jag vill komma till är att jag får gå till strax före 17 för att hinna med tåget.

Helvetes jävla * pip * satans inkompetenta idioter. Är så jävla trött på SJ att jag bara vill gå in i deras resebutik och rocka stenhårt med personalen. Jaja jag vet att det inte är deras fel men jag blir så jävla arg.

Jag skulle ta ett 17.00 tåg hem och när jag kommer till stationen är alla tågen sena minst en timma. Detta är 6 gången sedan nyår. Är detta inte jävligt sorgligt.? 6 gången tåget är mer än en halvtimme försenat.

Sen kan jag nämna alla gånger man kommer försent på grund av att man får stå still mitt ute i ingenstans.

Nej det ska jag inte för då kommer ni bara bli trötta på allt gnäll.



Varför ha så bråttom hem? Jag ska jobba imorgon.....jag hade tvättstugan kl 19........=( hade tänkt att städa lite för jag ska visa min lägenhet på söndag .....och jag ska ta hem en vän för lite party innan vi går ut imorgon....ja allt.

Det skulle bara vara så skönt att vara hemma tidigt för en gångs skull. Men icke!


Vad händer i helgen då? Hoppas ni inte ska gå ut? För det kommer jag nog att göra...och det var ett tag sedan jag var på fri fot i stan. Hihi.....vi ses



Im still alive!


Till er som hör mig klaga...

...på sj...

Här kommer en till som känner som jag gör...tack för att du tar ord Magnus Betner.





sent inlägg....skulle varit måndag ju...

Hej alla glada!


Jag vet att jag skulle ha skrivit i går men jag orkade inte.....var så trött kan jag säga.


Idag har det varit en lång dag och en otrolig sten har fallit. Min chef har varit på besök och man är ju alltid lite nervös då. Jag vet att jag inte behöver vara det men allt är så nytt för mig och men vet ju inte riktigt att man gör riktigt rätt alla gånger. Det är inte en sak som ska fungera utan allt. Och allt är ganska mycket. Det är farao att bara öppna och stänga butiken inte ! ;)

blabla....hur som har jag bara fått positivitet och galada ansiktsuttryck. Och det känns bra att veta att det fungerar. Med tiden kommer nog jag lita på mig själv mer och vara mer säker på hur saker och ting ska fungera. Ibland kan man ringa till någon annan och fråga " hur gör jag nu?" och man kan få till svar att man får bestämma lite själv också.

Men vågar jag inte.;) Inte riktigt.


Det var en helt okej dag idag och jag kan åka hem och njuta av en ledig dag.



För övrigt ska jag kolla in en lägenhet i Uppsala. Jag betalar 4156 kr för min tvåa hemma i Gävle den är på 56 kvm. Den jag ska kika på kostar 4000 kr och är på 23 kvm. Det är ganska dyrt i Uppsala men det skiter jag i. Aha!


Jag hade en underbar kväll igår! Och detta bara för att Pablo styrde upp najs mat och film.

Det kändes ganska annorlunda att det var någon hemma när jag kom hem. Men det var otroligt skönt att slippa göra ett skit.... och hemma innan 21:30. Hur bra som helst ju.


Imorgon ska jag bara ta det jävligt lugnt och kanske ta en fika på stan och ett snabbt besök på banken. Någon som är ledig? Mammsen ska jag träffa också men att träffa henne är bara skönt.


Tuttar! Ja tuttar....kan se olika ut men vad gör man om ens egna ser olika ut?

En lite fråga jag har just nu....har funderarat på detta hela jävla dagen.


Im still alive


Jaha då var det lördag! men inte för mig!

Nu har man varit på G sedan 06:30 en lördag? Jaja jag vet att jag inte skall klaga men det gör jag inte alltid.

Det är bara det att ibland vill jag bara vara hemma i soffan. Är det något jag saknar så är det just det att ligga i soffan och döda tid. För det är de fan lite med nu. =)


Blala jag känner att jag inte riktigt har kommit igång med skrivandet.....Det är ju bara jobb nu ju. Så vad ska jag skriva om?

Jag jobbar med två mysiga tjejer och vi har det ganska najs.



I skrivande stund sitter jag i Uppsala på ett ställe vid stationen. Här brukar dom ha lite band som spelar och det är allmänt och stökigt. Så som jag vill ha det. Avslappnat med andra ord.

Dom har liksom tapetserat med affischer från alla banden som spelat här och det finns inget innertak. Det är bara massa metallrör å grejer. Omaka stolar och halv taskiga bord men i like it a lot.


Ser fram emot nästa helg först ska jag gå ut och äta med min gamla chef ifrån Gävle. Som jag för övrigt saknar sjukt mycket. Nu kan man liksom umgås på ett helt annat sätt än tidigare. Det skall bli såå kul. Sen vet man ju aldrig vad som händer. Hon ringde mig idag och det känns så bra att hon gör det ibland. Tack för att du finns tjejen. =) När man går ut i Gävle har man kanske turen att hitta något vettigt attskriva om...sarkasm kallas detta för. Eller vad fan vet jag det kanske händer något sjuk jag kan skriva om eller något original från stadens "innekrogar"....vem vet...någon som hånglar med fel person....någon som man känner till lite kanske hänger på världens äckligaste...dom kanske till och med går hem tillsammans....listan kan bli jävligt lång på vad som kan hända.


Sedan kommer PABLO för er som undrar vad han heter! Längtar......och till sist så ska jag vara ledig på söndagen. Jippi


Mikiz åkte tillbaka till Norge i Fredags och detta känns så tungt. Men jag vet att hon kommer snart igen. Har nämligen en lillebror som fyller närmre vuxen den 14 februari.



Vad gör ni nu för tiden då!? Jag ser ju att ni har väntat....kan ju kolla det...men det vet ni ju. =)



Im still alive.


roligt att höra....=)

God dag!


Att ligga i sängen kl 21:00 en fredag känns ganska jobbigt men igår fanns inte möjligheten att göra ett skit. Jag skulle nämligen jobba idag.


Nu sitter jag på cafét i Uppsala och väntar på att jag ska öppna butiken.


Hade ett väldigt roligt samtal men en tjej på tåget....En tjej som också är ifrån Gävle.

Hon hade en del intessant och rolig information om en kille som jag separerade ifrån. Det är visserligen ett tag sedan nu men det var kul att höra hur det gick till när det stakars lilla livet inte hade någonstans att bo. Och väldigt givande att höra ifrån en annan person hur det hela hade gått till. Hur jag hade gjort och sagt. =)


Klart att människor tycket att jag var dum och elak. Klart som fan när man inte berättar hela sanningen ju. Men detta bjuder jag på. Om människor vill tycka och tänka så vill jag bara såga att detta är helt ok för mig. Bara jag vet vad jag sagt och gjort.


En ska som kom fram var i varje fall att det stakars livet hade ringt denna tjej mitt i natten och sagt att han inte hade sovplats och undrade om han kunde få låna soffan. Hihi det var i januari och det var kallt ute.

Okej! Jag kan nu i efterhand tycka lite synd om honom men han får ju stå sitt kast ju. =(

=)

I like!


Det ska kännas att man gjort något dumt.


Jaja nu ska jag jobba .....ha de



Im still alive!


2009!

Året 2008 slutade bra!

Nytt jobb och en mysig prick jag fann en klar natt.


Ja kan inte skriva så mycket numrera. Ska vara ärlig... mitt liv går just nu bara ut på att jobba, sova, kramas någon dag här och där och prata i telefon. =) Mycket givande va?


Jag kan räkna på mina ena hand hur många dagar jag varit ledig sedan den 24 nov.


Nu till något annat....

Julafton var bra lugn och bra. Jag sov strax efter Kalle Anka och jag kunde inte göra ett skit åt det. Jag bara sov och sov.

Familjen lika så. Alla sov. =) Är det inte sorgligt?

Vi hade bestämt att vi skulle äta jullunchoch  på kvällen skulle vi äta tacos. Hur bra som helst. Är så trött på julmat.

På juldagen var vi till mina kusiner och åt enligt traditioner och sedan slutade det med att jag jobbade på Engeltofta och ja vet inte vad jag ska säga om det.

Är det så att man sparar pengar för att kunna synas och höras på en dag som denna? Vad är det med folk som köper champagne  en hel kväll, så jävla gott är det väl ändå inte...är det för att få en känsla av stolthet? Det roligaste är ändå när den värsta av dom alla glider i på stället med en tjej, där tjejen i fråga hade ett dollartecken på handväskan. Hihi..Paret glider fram till baren och mannen frågar om vi tar alla betalkort?! Svaret blir ju ett snabbt ja och killen drar upp sitt handelsbanken- visakort och jag ler ännu mer....Varför vara så viktig?Alla kort? Jaja hur som ville dom ha en flaska champagne och kom vi till betalningen. Hihi fanns inte täckning på kortet. Tjejen med dollartecknet hosta upp sitt kort. Och det gick fint. Varför inte vara sig själv?

Var tog alla ödmjuka människor vägen på juldagen? Blabla


Nytt ämne.... Lets dance....

jo det är sant! Jag var bara tvungen att kolla in Hasse.

En av sveriges största tv-profiler som i normala fall jagar brottslingar dansade. Och det var så sjukt kul att jag nästan dog av skratt. För övrigt tycker jag att våra svenska program suger. Även detta program.


Mer jobb...

Jag kan bara säga att jag inte haft tråkigt en dag sedan jag börja i Uppsala...Staden i sig har mer än jag förväntat mig.

Så mysig och jag är såå anonym. Sköönt!


Å yes... Im still alive =)


Ja just de ja....ni måste se filmen PS I LOVE YOU.  Har du inte gråtit tidigare så kommer du göra det nu...jag lovar


Julafton med tacos...



Jag på juldagen



Jag på nyår...jobba...













RSS 2.0