Ikväll jävlar ska det festas!

I kväll ska jag hänga har och bli mig själv för en stund =)



fint va! kul att se och göra något annat... i like.
Saluhallen är detta och och det är oxå ett najs lunch ställe.

im still alive

bloggtorka! ja!

Nu har jag flyttat till Uppsala. Och det var en jävla massa jobb med det vill jag säga.

Jag har ju bott på två ställen och att smala ihop allt som skulle med var inte så lätt.

Nu har jag bott i Upis i snart två dagar men jag var "tvungen" att ta mig hem en sväng nu i helgen =)


jag har lovat att ta fram bilder på min nya lya. Fan vad litet jag bor nu men det är ganska mysigt. Jag bor på totalt 20 kvm och kommer ifrån 57 kvm. Jag kunde inte ta med mig allt och framför allt inte mina möbler. En liten och kompakt lya med allt jag behöver. Jag kommer att bo där ett tag för att känna efter om det är detta jag vill, en prövotid skulle man kunna säga. Men vet aldrig hur man kommer att trivas. Jag menar att jag kanske tycker om Gävle ändå? Nja men jag kanske inte tycker om Uppsala! Blabla.....vi får se. Om det är så att jag trivs och så vidare kommer jag att flytta till något större.


Vad det gäller jobbet så känner jag mig mer än hyper stressad i mellan åt. Känns som om hjärnan ska sprängas men det gåt över. Det är bara korta stunder som det känns så.


Och det kommer några stunder av ångest också och det är ju inte så bra men jag vet inte varför. Det var längesedan jag kände så nu. Kan det ha att göra med stressen? Eller kan det vara en privat sak?

Mer det privata för stressen på jobbet är mer av positiv stress än åt det negativa.


Mycket är på G nu. Jag ska lära känna lite folk och ta mig in i stan. Det är bara kul. Ett körkort på ingång och semester ska vara klart 31 mars! =)


Är det någon som har sin semester klar? Och vilka Veckor är det?

Sitter där igen, som förra året! Känns så tråkigt att ha semester själv. Vill ju inte vara ensam hela semestern! Så hur och när ska du ha din semester?



I helgen har jag haft det ganska mysigt. Ätit mat och varit liten en stund. Plus lite andra aktiviteter ;)


Tierp är en jävligt lite by. Ja så där för övrigt.



 bilder kommer nog idag....ska bara hitta sladden till min kamera någonstans ibland alla kartonger.


Ska kliva av snart men har ni tur kanske det kommer ett lite inlägg ikväll =)


Im still alive!


Sötast ju!

detta är jag och min "fru"... för er som inte vet! =)

I love ya!

Flytt. Ögongodis. Gudmor och små händer. =)

Jaha nu var det ett tag sedan igen!

Det här hänt så mycket sedan sist jag skrev. Om jag skulle skriva allt detta skulle ni ändå inte orka läsa.


Jag har träffat en tjej som jag känt till sedan länge men inte pratat med..... jag kan bara säga att jag lärt mig en läxa. Jag hade otroligt många förutfattade meningar om henne somjag nu givetvis ångrar. Jag kommer aldrig någonsin tycka och tänka om en person som jag inte känner. Ok att man kan tänka " Hur ser du ut?" och så vidare men aldrig "hon/ han är så"! Ja ni vet vad jag menar.

Det blev bara en bra grej av det hela. Jag fick också ganska många svar som jag haft en längre tid vilken känns PIP bra då jag inte släppt detta. Jaja nu är jag fri som en fågel. .Verkligen.


Om ca en vecka flyttar jag till Uppsala. Känns underbart men samtidigt lite tråkigt. 1, jag kommer inte att se mitt ögongodis på tåget. 2, jag känner ingen i Uppsala. 3, jag kommer att bo litet. Men 2 av dessa saker kommer att bli bättre med tiden. Det vet jag. Att lämna stan känns bara som ett mycket moget beslut. Jag orkar inte med Gävle. Kanske en gång i månaden.

Jag vet att jag skrivit om det tidigare och jag ska inte smutsa ner mer nu. =)


Igår kom ,jag hem ganska tidigt och käkade med pappa. Mycket trevligt.

Sedan fick jag en lustig grej på hjärnan. " UT OCH GÅ" i snön. Jag drog på mig kläder och gick till mitt gamla jobb och hälsade på sedan gick jag från Andersberg ner till stan och upp igen. Det snöade som fan men med poplådan var det de bästa jag gjort på jävligt länge. Det var inte kallt allt bara väldigt mysigt och skönt. Jag somna som en stock när jag kom hem.


Idag var det uppstigning 04:30 och jag var snabb in i duschen men ändå var det stressigt värre. Gick men kom på att jag glömt kortet till jobbet. Skulle tidigt till jobbet för att fixa med lönerna. Och detta är inte så enkelt som man tror. Men idag fixade jag det utan en massa strul. Bra dag men inte rent försäljningsmässigt var det lite segt dock.


Bla bla....


På lördag blir jag gudmor och nu är det farao bestämt att jag ska se till att den lille mannen bli den bästa när han blir stor. Hoppas nu bara att allt går bra men tanke på att jag faktiskt inte har träffat honom på ett tag. Skulle så gärna ha gjort det men inte haft tid om jag säger så! =(


Nu sitter jag på tåget hem och sedan är det mat och sängen som står på " to do listan"


Hoppas jag kan skriva lite oftare nu när jag börja så fint igen. Vet inte hur jag ska se det. Är det bra eller dåligt att jag inte skriver? Va fan det beror ju på hur man ser det ju.


PS jag älskar min dator. Små händer= bra med liten dator. =)


Im still alive!



RSS 2.0